H Φαίη Σκορδά φοράει Charlie max!
G-Fashion

H Φαίη Σκορδά φοράει Charlie max!

H Φαίη Σκορδά μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις. Πάντα προσέχει ιδιαίτερα το στυλ και διαλέγει προσεκτικά τα αξεσουάρ που φοράει τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ποιο είναι όμως το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ;

Η γνωστή παρουσιάστρια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα γυαλιά της και διαλέγει πάντα ξεχωριστά κομμάτια που της ταιριάζουν απόλυτα και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της. Ανακαλύψαμε το μυστικό της και το brand που εμπιστεύεται για τις άκρως προσεγμένες εμφανίσεις της!

11

Τα γυαλιά ηλίου Charlie Max έχουν κερδίσει την καρδιά της και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να τα φορά στην παραλία αλλά και σε casual βόλτες στην πόλη. Τα ξεχωρίζει για την ποιότητά τους και το ιδιαίτερο design τους. «Γεννήθηκαν» στην πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο από δύο ταλαντούχους σχεδιαστές που προσπαθούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα «ποια είναι τα πιο cool γυαλιά ηλίου;»

22

Και όπως φαίνεται τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία, καθώς δημιούργησαν μία μοναδικής ποικιλομορφίας συλλογή που περιλαμβάνει από τα πιο εκλεπτυσμένα μέχρι τα πιο εξεζητημένα μοντέλα που αγαπούν ιδιαίτερα οι σταρ.

Λογικό, αν σκεφτείς ότι οι ιδρυτές της Charlie Μax, Davide και Ruggero δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα. Αντλώντας έμπνευση από τους πάντα στιλιστικά ενδιαφέροντες δρόμους του Μιλάνου, από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τις τάσεις στη μόδα, τη μουσική και την pop κουλτούρα της πόλης, και κινητοποιώντας τις top δημιουργικές δυνάμεις της χώρας τους στο ντιζάιν, την παραγωγή, τη διαφήμιση κατάφεραν να δώσουν πνοή στο νέο τους project και να το κάνουν έναν από τα πιο αναγνωρίσιμα cool brands.

33

Το ντιζάιν που ξεχωρίζει εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή και την αγαπημένη μας παρουσιάστρια, που επέλεξε τα ιδιαίτερα αυτά γυαλιά που φέρουν την υπογραφή των πιο ταλαντούχων επαγγελματιών στον χώρο. Ας μην ξεχνάμε ότι έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία και συγκεκριμένα η παραγωγή τους βρίσκεται στο Belluno, παραδοσιακό κέντρο στην τέχνη της ιταλικής κατασκευής γυαλιών που αποτελεί την απόλυτη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και την άψογη κατασκευή τους.

Πώς λοιπόν θα ξέρεις ότι ακολουθείς τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας όπως η Φαίη;

44

Η Charlie Max προσφέρει διαρκώς φρέσκες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια χάρη στη νεανική και δραστήρια ομάδα που έχει δημιουργήσει! Έτσι, εγγυάται πάντα μια πρωτοποριακή προσέγγιση, από την οποία δεν λείπει ποτέ ο παράγοντας διασκέδαση!

Αν λοιπόν και εσύ θέλεις τα πιο cool γυαλιά, σαν αυτά που επιλέγει η Φαίη για τις καθημερινές της εμφανίσεις, ξέρεις το μυστικό. Επίλεξε εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα, αντλώντας έμπνευση από το στυλ της γνωστής παρουσιάστριας και κυκλοφόρησε γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

55
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved