Τζιν & T-shirt: Ο συνδυασμός που λύνει τα χέρια κάθε γυναίκας!
G-Fashion

Τζιν & T-shirt: Ο συνδυασμός που λύνει τα χέρια κάθε γυναίκας!

Τζιν παντελόνι. Το λατρεύεις και το επιλέγεις σε καθημερινό επίπεδο διότι πολύ απλά, μπορεί να σε συνοδεύσει κάθε ώρα και στιγμή και φυσικά, να σου λύσει τα χέρια. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που το αγαπημένο σου τζιν από ένα απλό ένδυμα εργασίας, αποτελεί σήμερα το πιο «hot» κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας.

Όλα ξεκίνησαν το 1966 όταν ο Levis Strauss παρουσίασε το πρώτο παντελόνι με τζιν ύφασμα, για να δώσει λύση στα προβλήματα των εργατών εκείνης της εποχής. Από τότε, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και πλέον, το τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με ένα απλό T-shirt, έχει γίνει η βασική ενδυμασία της κάθε σύγχρονης γυναίκας!

Οι αγαπημένες σου stars το «τιμούν» ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις τους και το ίδιο κάνεις κι εσύ, ανεξαρτήτως εποχής. Ναι, αρκεί ένα απλό t-shirt και ένα τζιν για να απογειώνεται εύκολα το κάθε σου look και να μην... «πονοκεφαλιάζεις»!

Για να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, εμείς αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε τρία look που αγαπάμε και τα οποία θα σε κρατήσουν άνετη και στυλάτη, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις μερικά απλά και καλά τζιν και t-shirt!

9Q1B3685

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

Με στυλ στη δουλειά και το ποτό

Είσαι πολυάσχολη γυναίκα και πολλές φορές μετά τη δουλειά, πηγαίνεις για ποτό με τις φίλες σου ή σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Τι φοράς, λοιπόν, σε αυτές τις περιστάσεις για να είσαι chic και την ίδια ώρα casual για το γραφείο; Αρκεί ένα κλασικό παντελόνι και ένα μπλουζάκι για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση στην εργασία και τη διασκέδαση! Ρίξε μια ματιά στα ρούχα που εντοπίσαμε εμείς!

017CS0033102 00055 01

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

014CW0604410 00011 01

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

Για εσένα που ακολουθείς πάντα τη μόδα

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε πρέπει σίγουρα να «αντιγράψεις» το παρακάτω look. Τι καλύτερο υπάρχει για τις fashion εμφανίσεις σου από ένα τζιν καμπάνα με ένα στράπλες τοπ;

017CS0060106 00023 01

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

016CS0094724 00011 01

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

Οι απλές «πινελιές» που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Ευτυχώς, όταν φοράς το αγαπημένο σου τζιν σου, λίγες και απλές «πινελιές» αρκούν για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις ένα απλό λευκό μπλουζάκι με ένα όμορφο και προσεγμένο σχέδιο. Είναι ό,τι πρέπει για τη βόλτα και τη δουλειά, ειδικά το Καλοκαίρι!

017CS0117105 00031 01

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

Μπορείς, όμως, να βρεις και ένα τζιν με σχέδια ή διακοσμητικά σκισίματα! Δες την παρακάτω φωτογραφία για να εμπνευστείς!

9Q1B36481

Ρούχα E-xclusive ColoroFashion

Να θυμάσαι, ότι το «μυστικό» για κάθε στυλάτη εμφάνιση βρίσκεται στην απλότητα. Η ζωή σου είναι ήδη περίπλοκη. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να τρέχεις και να αγχώνεσαι για τα ρούχα σου! Με ένα «κλικ» στο www.e-xclusive.com θα βρεις σίγουρα ό,τι αναζητάς για να ντύνεσαι γρήγορα και όμορφα σε κάθε περίσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved