G-Fashion

«My style rocks»: Η παρατήρηση της Κατσαϊτη, η αμηχανία της Αραβανή και τα κλάματα της παίκτριας

Gossip-tv Team

Οι κριτές του «My style rocks» έχουν γίνει πολύ αυστηροί με τις παίκτριες που διαγωνίζονται για ποια έχει το καλύτερο στυλ. 

Σήμερα, η Βρισηίδα επέλεξε να φορέσει ένα βραδινό φόρεμα για να πάει στο closing πάρτι ενός μαγαζιού μιας φίλης της με θέμα «white look».

Η παίκτρια επέλεξε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, με λευκές γόβες, λευκή τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και σκουλαρίκια ασημένια με μαύρο.

Το φόρεμα ήταν απογοήτευση για την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία έκανε παρατήρηση στην παίκτρια και τόνισε ότι βλέπει πράγματα που δεν θα έπρεπε και αυτό είναι μεγάλο λάθος από την στιγμή που η ίδια έχει σχολιάσει κάτι αντίστοιχο σε συμπαίκτριες της.

Η Ευαγγελία Αραβανή φανερά αμήχανη βρέθηκε στο πλευρό της Βρισηίδας, η οποία αν και η παρουσιάστρια της έλεγε ότι είναι πολύ κομψή έβλεπε την αμηχανία της παίκτριας η οποία προσπαθούσε να κρύψει με τα χέρια της το σημείο του σώματός της, που η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη άφηνε υποννοούμενο ότι ξεχωρίζει μέσα από το φόρεμα. Μάλιστα, τα κλάματα δεν άργησαν να έρθουν με την διαγωνιζόμενη να λέει ότι έχει βαρεθεί να κλαίει με την άσχημη κριτική που της κάνουνε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved