Ραμόνα Βλαντή: «Όλοι νομίζουν πως είμαι ένας ρόλος, εγώ όμως το ζω»
G-Fashion

Ραμόνα Βλαντή: «Όλοι νομίζουν πως είμαι ένας ρόλος, εγώ όμως το ζω»

Η Ραμόνα Βλαντή είναι ένας από τους λόγους για να δει κάποιος το «My style Rocks». Αυθόρμητη, τολμά να τα βάλει με όλους και λέει την άποψή της, την οποία υπερασπίζεται μέχρι τελικής πτώσης.

Η 33χρονη από τη Ρουμανία είναι μητέρα δύο κοριτσιών, μέχρι πρόσφατα διατηρούσε γυμναστήριο το οποίο έκλεισε λόγω κρίσης και ασχολείται εδώ και χρόνια με το μόντελινγκ. «Είχα δει τη ρουμανική εκδοχή του σόου. Είχε πάρει μέρος η κολλητή μου και είχε κερδίσει. Θεωρώ ότι είμαι αυθόρμητη και έχω στιλιστικές ικανότητες. Ολοι νομίζουν ότι είμαι ένας ρόλος. Εγώ όμως το ζω αυτό το πράγμα. Εργάζομαι πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας και ξέρω πολλά πράγματα. Απαντάω με επιχειρήματα. Δεν μπορώ να μη συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποια από τα κορίτσια που παίρνουν βαθμολογία μεγαλύτερη από μένα. Δεν το κάνω επίτηδες». Τα κορίτσια της, ηλικίας 6 και 7 ετών, της λένε ότι είναι η καλύτερη, αλλά η Ραμόνα δεν τα αφήνει να βλέπουν την εκπομπή στην τηλεόραση. «Δεν θέλω να πειραματίζονται από τώρα με τη μόδα. Εχουν το σχολείο και τις δραστηριότητες τους. Τι να δουν; Ενα παιχνίδι είναι» τόνισε στην Κυριακάτικη Ελευθερία.

Η παίκτρια ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν κριτή. «Με τον Στέλιο πολλές φορές συμφωνώ. Ο κ. Χριστόπουλος είναι λατρεία, γελάω. Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν. Και οι περισσότερες συμπαίκτριές μου νομίζω με αγαπάνε. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι αστείο, γιατί μεταξύ μας συζητάμε πολύ. Είναι καλά κορίτσια όλες τους». Ποιον θα ήθελε να δει στην κριτική επιτροπή; «Τον Λάκη Γαβαλά. Μεγάλος έρωτας. Είναι μόδα από μόνος του».

Οσο για το ποιος είναι ο στόχος της; «Εχω δύο παιδιά. Θα πω ψέματα ότι δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα; Αν κερδίσω, είναι αρκετά για να κάνω μια καινούργια αρχή. Να φτιάξω ένα μικρό ατελιέ και μια δική μου συλλογή ρούχων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved