Τι ρούχα πρέπει να επιλέγουμε τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες;
G-Fashion

Τι ρούχα πρέπει να επιλέγουμε τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες;

Ζεστές ενδυματολογικές προτάσεις για όλη την οικογένεια

Η θερμοκρασία πέφτει και το σκηνικό του καιρού αλλάζει, υπενθυμίζοντάς μας διαρκώς ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, επιβάλλεται να αναδιοργανώσεις τις ντουλάπες και να «ντύσεις» την οικογένειά σου με ζεστά ρούχα, κατάλληλα για βόλτες και εξορμήσεις στη φύση. Γιατί, ωραίο το κουκούνινγκ και οι στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους μας, αλλά δεν γίνεται να μένουμε διαρκώς κουκουλωμένοι στον καναπέ μας...

Ειδικότερα τα μικρότερα μέλη της οικογένειας έχουν τρομερή ενέργεια και αστείρευτη όρεξη για παιχνίδια. Μην τους στερείς, λοιπόν, την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στο φυσικό περιβάλλον, να αναπνεύσουν καθαρό αέρα και να ευχαριστηθούν διασκεδαστικές δραστηριότητες με τους φίλους τους.

Το μυστικό για να μην κρυώσουν τα μικρά σου είναι η κατάλληλη ενδυμασία! Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ακολούθησε την τακτική του layering, που έχεις δει στις εμφανίσεις των αγαπημένων σου σταρ. Χρησιμοποίησε δηλαδή πολλές στρώσεις από ελαφριά ρούχα που θα κρατήσουν ζεστά αγόρια και κορίτσια. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα και χρώματα θα βρεις στην INTERSPORT, η οποία φέτος φροντίζει για όλα τα παιδιά! Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά παιδικών ρούχων, η INTERSPORT «ζεσταίνει» τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, προσφέροντας 600 μπουφάν. Βοήθησε και εσύ το δύσκολο έργο της, επιλέγοντας ένα χειμερινό δώρο, που είναι απαραίτητο για τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σου.

2

Επίλεξε φόρμες και κολάν για απόλυτη άνεση, καθώς και χουχουλιάρικες ζακέτες, που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα των μικρών μας φίλων και θα τους προστατέψουν αποτελεσματικά από το κρύο. Φυσικά, το βασικό κομμάτι, στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι ένα καλό μπουφάν. Με μόλις 29,99 ευρώ, αποκλειστικά στην INTERSPORT, μπορείς να αγοράσεις τα επώνυμα παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά.

Απόλαυσε, με την οικογένειά σου, βόλτες στους στολισμένους δρόμους της πόλης και συναρπαστικές εξορμήσεις στα χιόνια. Ντυμένοι ζεστά και εφοδιασμένοι με πολλή όρεξη για νέες περιπέτειες θα ευχαριστηθείτε στο έπακρο ακόμα και τις πιο κρύες και γιορτινές μέρες που έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved