Βίκυ Kαγιά: «Ηταν ορθή απόφαση να μη δοθεί ο Παρθενώνας»
G-Fashion

Βίκυ Kαγιά: «Ηταν ορθή απόφαση να μη δοθεί ο Παρθενώνας»

Η Βίκυ Καγιά διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυ¬μοσύνης της και παράλληλα βρίσκεται σε εντατικό επαγγελματικό πρόγραμμα.

Προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες για την επίδειξη του Ζαν-Πολ Γκοτιέ, γυρίσματα για το «Shopping Star». Πώς τα προλαβαίνει όλα;

«Με διπλά γυρίσματα. Ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ επέλεξε την Αθήνα και το Μουσείο Μπενάκη - Ελληνικός Κόσμος στην Αθήνα για να παρουσιάσει δημιουργίες υψηλής ραπτικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο για τους προσκεκλημένους στον χώρο όπου εκτίθεται η αρχαιολογική συλλογή. Είμαι πραγματικά συγκινημένη, περήφανη και χαρούμενη για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Η σχολή αλλά και εγώ είχαμε όλο το support της επίδειξης. Ο,τι χρειάστηκε ο δημιουργός και οι συνεργάτες του που ήρθαν από το Παρίσι. Πρόκειται για μοναδικό και ιστορικό γεγονός για τον κόσμο της μόδας. Ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ είναι ένας αληθινός φιλέλληνας. Έστησε όλο αυτό το event προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τη λειτουργία του μουσείου. Δεν ζήτησε κάτι ο ίδιος. Ολοι συμμετείχαμε αφιλοκερδώς και με μεγάλη χαρά και χαμόγελο. Πρόκειται λοιπόν στην ουσία για ένα πολιτιστικό γεγονός. Ολο αυτό που έγινε παραπέμπει στις παλιές, καλές εποχές της Ελλάδας με σημαντικά δρώμενα που είχαν διεθνή απήχηση», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

Κορυφαία brands μόδας ζήτησαν και άλλους χώρους, όπως στο πρόσφατο παρελθόν ο οίκος Fendi τον Παρθενώνα. Ποια είναι η άποψη της; «Ηταν ορθή απόφαση να μη δοθεί ο Παρθενώνας. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο έως ,αδύνατο να στηθεί επίδειξη μόδας μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Ωστόσο να διοργανώνονται events εντός μουσείων δεν το βρίσκω λάθος. Το αντίθετο. Θα σου φέρω το παράδειγμα του Λούβρου ή του ΜΕΤ στη Νέα Υόρκη όπου έχουν οργανωθεί εξαιρετικές επιδείξεις. Ανάλογα λοιπόν με την περίσταση. Θα μου άρεσε να δοθεί σε έναν μεγάλο οίκο για επίδειξη το Μουσείο της Ακρόπολης, όχι όμως ο Παρθενώνας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved