Chiara Ferragni: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο instagram
G-Fashion

Chiara Ferragni: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο instagram

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Chiara Ferragni.

Η fashion blogger αν και ήταν να γεννήσει τον Απρίλιο ο γιος της ήρθε στον κόσμο δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 19 Μαρτίου.

Η Chiara πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, Leoncino. «Το πιο αγαπημένο πρόσωπο στην Γη, ο μικρός μας άντρας» σχολίασε η πανέμορφη μανούλα στη φωτογραφία του γιου της.

Η Chiara Ferragni νωρίτερα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της με τον αρραβωνιαστικό της Fedez να την φιλάει τρυφερά. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολίασε ότι ο τοκετός της ήταν πολύωρος και ήταν πραγματικά εξουθενωμένη.«Αυτά ήταν τα καλύτερα δάκρυα της ζωής μου. Ήταν η στιγμή που είδαμε τον Leo να έρχεται στον κόσμο: ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αισθανθεί κάτι παρόμοιο. Ήταν ένας πολύωρος τοκετός και ήμουν εξουθενωμένη, όμως είχα το καλύτερο κίνητρο ζώντας αυτή την εμπειρία με την αγάπη μου στο πλευρό μου . Ένιωθα σαν να ήταν μια κινηματογραφική σκηνή / ένα όνειρο. Κλαίω κάθε φορά που κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία γιατί για μένα είναι όλος ο κόσμος. Σ’ αγαπάμε ήδη τόσο πολύ μικρέ μας Leoncino # LeoncinoMio» έγραψε η fashion blogger με τα likes από τους followers της να ξεπερνούν το ένα εκαττομύριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved