Σε «πόλεμο» Τούνη – Παναγιώταρου
G-Fashion

Σε «πόλεμο» Τούνη – Παναγιώταρου

Άρχισε ο «πόλεμος της ξανθιάς» του «My style rocks».

Ιωάννα Τούνη - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημειώσατε... Χ!

Οι δύο πρώην παίκτριες του reality μόδας του Σκάι, οι οποίες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να ξεχωρίσουν για το στιλ τους, βαδίζουν, όπως αναφέρει η espresso σε παράλληλους επαγγελματικούς δρόμους. Παρ' όλα αυτά ο ανταγωνισμός μεταξύ τους καλά κρατεί. Όχι βέβαια μπροστά στις κάμερες, αλλά στην πραγματική τους ζωή τώρα πια.

Πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα, η απόφασή τους να λανσάρουν τις δικές τους σειρές μαγιό με διαφορά λίγων ημερών η μία από την άλλη. Πρώτη παρουσίασε τις δημιουργίες η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια από τους πολυάριθμους followers της. Η Ιωάννα πόζαρε στον φακό φορώντας χρωματιστά μπικίνι και αποκαλυπτικά ολόσωμα μαγιό, τα οποία της ταιριάζουν «γάντι».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λάνσαρε προχθές το δικό της brand με μαγιό, δίνοντας μια πρώτη γεύση στις θαυμάστριές της μέσα από τη σελίδα της στο Instagram. Τα σχόλια που εισέπραξε η φιναλίστ του «My style rocks» ήταν στην πλειονότητά τους θετικά κι εκείνη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους followers της για τα καλά λόγια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved