Η παρουσίαση της νέας collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 της Stella McCartney
G-Fashion

Η παρουσίαση της νέας collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 της Stella McCartney

Για άλλη μια σεζόν η συλλογή adidas by Stella McCartney συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει και να προκαλεί τον “παραδοσιακό” χώρο της αθλητικής ένδυσης, καθώς επιβεβαιώνει ότι είναι η μοναδική σειρά που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το στυλ.

Οι καινοτομικές τεχνολογίες της adidas ενώνονται με τα μοναδικά σχέδια της Stella McCartney και το αποτέλεσμα είναι μία μοναδική γυναικεία fitness & fashion συλλογή.

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 - στο Λονδίνο - παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους μόδας η καινούρια Συλλογή της Stella McCartney, «adidas by Stella McCartney» για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011.Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, περιλάμβανε κορυφαία δείγματα για τις κατηγορίες τρεξίματος ποδηλασίας, τένις, τονίζοντας ιδιαίτερα τη yoga.

Η παρουσίαση έγινε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο όποιος είχε μεταμορφωθεί σε μια όαση πρασίνου, με δεκάδες δέντρα και λουλούδια. Εκεί πραγματοποιήθηκαν μαθήματα yoga, τεχνικές antistress και χαλάρωσης από ειδικευμένους εκπαιδευτές κ.α. Highlight της παρουσίασης ήταν το ματς της τενίστριας Caroline Wozniacki, σε 3D παιχνίδι τέννις στο Playstation.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved