"Ηθελα έναν τίτλο στα καλλιστεία"
G-Fashion

"Ηθελα έναν τίτλο στα καλλιστεία"

Μπορεί να μην πήρε κάποιον τίτλο στα φετινά καλλιστεία, όμως η ίδια δεν το βάζει κάτω. Ο λόγος για την 21χρονη Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία περνά πολύ από τον χρόνο της στην Παλαιά Πεντέλη όπου είναι ο οίκος μόδας της οικογένειάς της. Η κόρη του αείμνηστου σχεδιαστή Ρενέ Αντωνόπουλου και του πρώην μοντέλου Κατερίνας Γαβρίλου μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της, τα όνειρά της αλλά και τον ιδανικό σύντροφο.

- Σε γνωρίσαμε από τα φετινά καλλιστεία. Δεν κατάφερες να πάρεις όμως κάποιον τίτλο. Πιστεύεις ότι αδικήθηκες;
Τα φετινά καλλιστεία μού έδωσαν την ευκαιρία να μπω δυναμικά στον χώρο του modelling. Θεωρώ ότι οι κοπέλες που πήραν τίτλο είχαν τα ανάλογα προσόντα και τους άξιζε. Σίγουρα επιθυμούσα κάποιον τίτλο, όμως και μόνο το ό,τι κατάφερα να περάσω στις 23 finalist ήταν για μένα πολύ σημαντικό, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

- Αυτήν την περίοδο με τι ασχολείσαι;
Ασχολούμαι επαγγελματικά με το modelling και παράλληλα διατηρώ με τη μητέρα μου οίκο μόδας στην Πεντέλη, όπου έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και το styling.

- Ποιες είναι οι προτάσεις σας για τον χειμώνα;
Ανετες και λιτές γραμμές που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Τα χρώματα που προτείνουμε είναι το γκρι, όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ, παράλληλα όμως και χαρούμενα χρώματα, όπως πορτοκαλί και φούξια. Μια ξεχωριστή λύση είναι οι κάπες, που αποτελούν μια πρακτική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

- Εχεις σκεφτεί να γίνεις σχεδιάστρια;
Είναι ένα μελλοντικό σχέδιό μου. Εχω μεγαλώσει στον χώρο της μόδας, καθώς ο πατέρας μου ήταν art designer και η μητέρα μου μοντέλο και στη συνέχεια σχεδιάστρια μόδας. Είναι ένας χώρος τον οποίο έχω αγαπήσει πολύ.

- Μίλησέ μας για τον πατέρα σου, τον Ρενέ Αντωνόπουλο...
Ο πατέρας μου ήταν καλλιτεχνική φύση και σπουδαίο πρότυπο για μένα. Ηταν ο άνθρωπος που με δίδαξε αρχές και ήθος και με διαμόρφωσε σαν προσωπικότητα. Τον έχασα στα δεκαοκτώ μου χρόνια και αυτό ήταν μεγάλο χτύπημα για μένα. Το ό,τι το ξεπέρασα, το χρωστάω σε εκείνον διότι με έμαθε να στέκομαι στα πόδια και να συνεχίζω. Είχα μεγαλώσει σε έναν υπέροχο κόσμο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα χάσω τον πατέρα μου, όταν έφυγε ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είχε καρκίνο και μέσα σε έξι μήνες τον χάσαμε. Του είχα πολύ αδυναμία και ήταν το στήριγμά μου. Χρειάστηκα πολύ καιρό να πάρω δύναμη να συνεχίσω. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση ψυχολογικά. Ο πατέρας μου μού είχε πει κάτι πολύ σημαντικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ: «Να προσέχω τον εαυτό μου». Είμαι τυχερή γιατί η μητέρα μου Κατερίνα είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, τη λατρεύω, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω.


Προτεραιότητα τα επαγγελματικά

- Ποια είναι τα όνειρά σου;
Θέλω να πετύχω επαγγελματικά και προσωπικά. Μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας είναι σίγουρα ένα μεγάλο όνειρο, όμως η δημιουργία μιας οικογένειας είναι κάτι που θα μου προσφέρει πραγματική ευτυχία.

- Είσαι ερωτευμένη;
Αυτήν την περίοδο προτεραιότητά μου είναι η επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος, οπότε οι σχέσεις είναι ένα δύσκολο κομμάτι.

- Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα;
Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που πάνω απ’ όλα θα με καταλαβαίνει και θα συμπαραστέκεται στις επιλογές και τα θέλω μου. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η εσωτερική ομορφιά. Θέλω να είναι δυναμικός, κοινωνικός, ανεξάρτητος και να με θέλει γι’ αυτό που είμαι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved