Το συγκινητικό μήνυμα της Μαίρης Κατράντζου για το θάνατο της Κοκοσαλάκη: «Η είδηση με σόκαρε»
G-Fashion

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαίρης Κατράντζου για το θάνατο της Κοκοσαλάκη: «Η είδηση με σόκαρε»

Η Μαίρη Κατράντζου η οποία έχει διαγράψει ήδη διεθνή πορεία στον χώρο της μόδας, δηλώνει συγκλονισμένη από την είδηση του χαμού της Σοφίας Κοκοσαλάκη

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας η οποία γνώριζε τη Σοφία με ένα λιτό αλλά άκρως συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε η Μαίρη Κατράντζου.

«Ευχαριστούμε Σοφία Κοκοσαλάκη που μας έκανες να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Που επικοινώνησες τις αξίες της κουλτούρας μας εκτός συνόρων μέσα από το απίστευτο ταλέντο σου, ευφυία και χάρισμα.

Στο λίγο διάστημα που είχα το προνόμιο να σε γνωρίσω μου έδειξε, πριν καν μάθω τον εαυτό μου, τι σημαίνει αληθινή δύναμη και πόσο σημαντικό είναι στη βιομηχανία της μόδας να κάνουμε focus στο στόχο μας.

Πάντα θαύμαζα την αποφασιστικότητά σου και τις αξίες με την οποία πορευόσουν στη ζωή και πάντα με τους δικούς σου όρους.

Η είδηση σήμερα με σόκαρε και είναι δύσκολο να τη διαχειριστώ. Είναι πολύ λυπηρό. Κοιμήσου εν ειρήνη Σοφία. Στέλνω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια σε εκείνους που ήταν πιο κοντά σου και στην οικογένειά σου».

Η φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα της Μαίρης Κατράντζου για τον χαμό της Σοφίας Κοκοσαλάκη.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved