Βάσω Λασκαράκη: Ποζάρει σε παραλία της Κρήτης με το πιο εντυπωσιακό co-ord σετ!
G-Fashion

Βάσω Λασκαράκη: Ποζάρει σε παραλία της Κρήτης με το πιο εντυπωσιακό co-ord σετ!

Στην Κρήτη απολαμβάνει τις διακοπές της αυτό το διάστημα η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός τη νέα σεζόν και μετά από χρόνια θα κάνει θέατρο και σίγουρα χρειάζεται ξεκούραση και χαλάρωση πριν τον απαιτητικό χειμώνα που θα τη βρει στο θέατρο Νέο Ακάδημο και την παράσταση «UNFRIEND», τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των τελευταίων χρόνων στο West End!

laskaraki-(3).jpg

Μέχρι όμως να ξεκινήσουν οι πρόβες κάνει τις βουτιές της κι εμείς απολαμβάνουμε τις υπέροχες καλοκαιρινές της εμφανίσεις, όπως αυτή που έκανε ένα όμορφο απόγευμα σε παραλία του νησιού.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι η επιτομή της κομψότητας αφού πάντα θα της δεις περιποιημένη και με ωραία σύνολα. Σε αυτή την έξοδό της λοιπόν η ηθοποιός επέλεξε ένα εντυπωσιακό co-ord σετ με μάξι φούστα και crop top σε μοτίβο υπέροχο.

Δες την στη gallery

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες.

laskaraki-(4).jpg

Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», έχει πει για τα μυστικά της σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved