Μάρα Ζαχαρέα: Το casual σύνολο που συνδύασε μοναδικά με λευκή tote bag διάσημου οίκου
G-Fashion

Μάρα Ζαχαρέα: Το casual σύνολο που συνδύασε μοναδικά με λευκή tote bag διάσημου οίκου

Μπορεί η Μάρα Ζαχαρέα να είναι από τις πιο κομψές παρουσίες στον ενημερωτικό τομέα στην ελληνική τηλεόραση, όμως δεν πάει πίσω και στην προσωπική της ζωή. 

Η Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης στο Star μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές εμφανίσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτή που έκανε όταν θέλησε να βρεθεί για shopping therapy στο Golden Hall.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς εμφανίστηκε με κάζουαλ λουκ για να κάνει τα ψώνια της, συνδυάζοντας μία boho μπλούζα με τζιν που αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της όμως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε πως όλο αυτό το σύνολο θα το συνόδευε με μία oversized tote bag γνωστού οίκου μόδας.

Το πιο αναπάντεχο απ' όλα όμως ήταν πως η συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή ταίριαζε απόλυτα στο όλο σύνολο, γεγονός που για ακόμα μία φορά ανέδειξε το ιδιαίτερο στυλ της Μάρας Ζαχαρέα η οποία δεν απογοητεύει ποτέ με τις επιλογές της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε τα ψώνια της, απόλαυσε τη βόλτα της και πήρε τον δρόμο της επιστροφής, δείχνοντας ικανοποιημένη από αυτή τη μικρή εξόρμηση για shopping therapy...

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved