Ζενεβιέβ Μαζαρί: Με ροζ σύνολο, πέδιλα και μαύρο καλσόν φέρνει νέα τάση και θα κάνει θραύση
5532053
G-Fashion

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Με ροζ σύνολο, πέδιλα και μαύρο καλσόν φέρνει νέα τάση και θα κάνει θραύση

Με ροζ σύνολο διάσημου οίκου μόδας η Ζενεβιέβ Μαζαρί φέρνει νέα τάση και κάνει θραύση.

Πάντα εμπνέει τους followers της με τις στιλιστικές της επιλογές και αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενη. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επέλεξε κοστούμι με βερμούδα στην πιο ζεστή απόχρωση του ροζ.

f37200f5-zenebieb-mazari.jpg

Η Ζενεβιέβ ωστόσο έβαλε τις προσωπικές της πινελιές και το απογείωσε. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει μαύρο καλσόν με ψηλό πέδιλο και αντίστοιχη μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Tο look της ολοκλήρωσε με μεγάλα κοσμήματα. Και όλα αυτά φυσικά για χάρη του Γιώργου Καράβα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η καλή του φίλη.

Δες την στη gallery

https://www.instagram.com/reel/Cyp3UcioXAm/

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιστρέφει στο Star με το “First Dates”.

Οι επαναλήψεις του «First dates» στη late night ζώνη το καλοκαίρι έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star, που αποφάσισε να δώσει το «πράσινο φως» και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων του dating show. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real life, ήδη σχεδόν 4.500 singles έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του «First dates».

Η εκπομπή θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το «MasterChef».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved