To κόκκινο σύνολο της Μιμής, η σικάτη Καραμπέτη και το λευκό φόρεμα της Παππά
G-Fashion

To κόκκινο σύνολο της Μιμής, η σικάτη Καραμπέτη και το λευκό φόρεμα της Παππά

Πολλές οι εμφανίσεις και αυτή την εβδομάδα και εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες που μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα.

Από αυτές βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η φανταστική εμφάνιση τόσο της Μιμής Ντενίση όσο και της Καρυοφύλλιας Καραμπέτη.

Πάμε να δούμε πού συναντήσαμε τις γοητευτικές κυρίες και τι μας άρεσε πολύ στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Επίσημη πρεμιέρα είχε τη Δευτέρα το βράδυ (13/11) στο θέατρο Παλλάς η ταινία, Η Φόνισσα με την πρωταγωνίστρια Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να «κλέβει» φυσικά τις εντυπώσεις με την απίθανη και σικάτη εμφάνισή της. Για αυτή τη βραδιά η ηθοποιός επέλεξε ένα glam κοστούμι. Μαύρο με λάμψη παντελόνι και σακάκι με μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα μανίκια που άνοιγαν στο τελείωμα τους. Από μέσα επέλεξε ένα σατέν μαύρο τοπ και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με ασημί χρωματισμό στη «μύτη» και μαύρο τσαντάκι χειρός.

Την ίδια βραδιά στην επίσημη προβολή της Φόνισσας στο Παλλάς το «παρών» έδωσε και η Μιμή Ντενίση με μια εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η γοητευτική ηθοποιός για την εκδήλωση επέλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο αποτελούμενο από κόκκινο πουκάμισο και κόκκινο παντελόνι με ανοίγματα στο κάτω μέρος ενώ στους ώμους της έριξε ένα κλασσικό μαύρο σακάκι κερδίζοντας τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά.

Στη Θεσσαλονίκη εκεί οπού συνεχίζεται η παράσταση «Βότκα Μολότοφ» με μεγάλη επιτυχία συναντήσαμε την Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα της στην παραλία με ένα casual σύνολο. Επέλεξε μαύρο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο μπλουζάκι και ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ήταν μια κούκλα!

Τέλος, μια φανταστική εμφάνιση έκανε η Ιωάννα Παππά. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της η ηθοποιός απαθανατίστηκε στο θέατρο Αλκυονίς όπου και παρακολούθησε την παράσταση "Felicita”. Αμέσως μετά πόζαρε στο πλευρό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη φορώντας ένα απίθανο λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

pappa.webp

Ιωάννα Παππά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved