Το classy λευκό σύνολο της Κοντοβά, τα μαύρα loafers της Καρβέλα & το μαύρο σικ φόρεμα της Βλαντή
G-Fashion

Το classy λευκό σύνολο της Κοντοβά, τα μαύρα loafers της Καρβέλα & το μαύρο σικ φόρεμα της Βλαντή

Υπέροχες εμφανίσεις με σύνολα 24ωρου που μπορείς να αντιγράψεις!

Πώς θα φορέσεις το λευκό μέσα στο χειμώνα;

Πώς μπορείς να συνδυάσεις τα μαύρα loafers με τζιν παντελόνι και πώς το μαύρο διαχρονικό φόρεμα ώστε να μην φαίνεται βαρετό και συνηθισμένο; Σε όλα αυτά απαντήσεις δίνουν η Χριστίνα Κοντοβά, η μετρ του είδους Σοφία Καρβέλα και φυσικά η πάντα κομψή και σικάτη, Παναγιώτα Βλαντή.

kontova-vlandi-karvala.jpg

Η Χριστίνα Κοντοβά που γνωρίζει καλύτερα από όλους τη μόδα ξέρει πώς να φορέσει το λευκό χρώμα χειμώνα – καλοκαίρι. Το λευκό εξάλλου είναι από τις αγαπημένες χρωματικές επιλογές της σχεδιάστριας κι έτσι το φοράει όλες τις εποχές. Αυτή τη φορά το επέλεξε σεταρισμένο. Λευκό κλασσικό παντελόνι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο σε ιδιαίτερη γραμμή και με μαύρα σικ mules.

Δες την στη gallery

Μια ακόμη ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε η Σοφία Καρβέλα, η οποία ως μετρ του είδους μας έδειξε πώς να φορέσουμε crop τζιν παντελόνι με loafers που για μια ακόμη σεζόν είναι μοναδική επιλογή. Επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα loafers τα οποία συνδύασε με crop τζιν παντελόνι, πουλόβερ και σακάκι. Και η πινελιά της ήταν οι λευκές κάλτσες που δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο σύνολό της.

Δες την

karvela.jpg

Σοφία Καρβέλα

Τέλος, έμπνευση για ένα κομψό look μας έδωσε και η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός αγαπά πολύ τα κλασσικά σύνολα και δύσκολα τα αποχωρίζεται. Έτσι κι αυτή τη φορά με ένα φανταστικό μαύρο φόρεμα έκανε την ιδανική εμφάνιση για βραδινή ή και απογευματινή έξοδο. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μια huge τσάντα χειρός σε χρυσό χρώμα και κομψά κοσμήματα.

Δες την

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved