Χριστίνα Μπόμπα: Warm και cozy μέσα στο κατάλευκο σύνολό της – Τα αξεσουάρ που το απογείωσαν
G-Fashion

Χριστίνα Μπόμπα: Warm και cozy μέσα στο κατάλευκο σύνολό της – Τα αξεσουάρ που το απογείωσαν

Ταξιδάκι στη Βενετία για Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει μια μικρή απόδραση επέλεξε τη Βενετία και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί με τους followers τους είναι μοναδικά.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωριστές είναι οι φωτογραφίες της όμορης Χριστίνας, η οποία σε μια από τις πρωινές της εξόδους επέλεξε ένα total warm σύνολο! Πώς το φόρεσε και τι ξεχωρίσαμε σε αυτό;

chrismpo_1702119312_3253935093163082476_45712480.jpg

Αρχικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της αφού επέλεξε λευκό κολάν και λευκό μπλουζάκι. Το σύνολο της όμως ήρθε και απογειώθηκε από ένα φανταστικό χειμωνιάτικο λευκό καπέλο, μια huge εσάρπα και ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια σε καφέ απόχρωση.

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς το ζευγάρι σκοπεύει να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα; Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η ίδια η Χριστίνα μέσα από διάλογο που άνοιξε με τους followers της.

«Επειδή δεν έχουμε έτοιμο σπίτι, θα ταξιδέψουμε οικογενειακώς», απάντησε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν οι δίδυμες έχουν ταξιδέψει μαζί τους στο εξωτερικό, η Χριστίνα είπε: «Δεν έχουμε πάει ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό με τις μικρές. Το πρώτο μας θα το κάνουμε τώρα για τις γιορτές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved