Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προτείνει 5+1 outfits για το φετινό ρεβεγιόν
G-Fashion

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προτείνει 5+1 outfits για το φετινό ρεβεγιόν

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων απόψε κι αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου προτείνει 5+1 outfits.

Αν κάτι μας αξίζει και με το παραπάνω αυτές τις γιορτές είναι το λιγότερο ένα σύνολο που θα εντυπωσιάσει.

Με τα σωστά αξεσουάρ και τα ιδανικά παπούτσια θα το απογειώσουμε και στο φετινό ρεβεγιόν θα κάνουμε τη διαφορά με την εμφάνισή μας. Κάνοντας μια «βόλτα» στο Instagram account της Σταματίνας Τσιμτσιλή είδαμε πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα φόρεμα γεμάτο στρας, ένα κόκκινο κοστούμι, ένα παντελόνι σε ασημί απόχρωση και φυσικά ένα σύνολο με φτερά και πέτρες.

Όλα τα σύνολα είναι ιδανικά για αυτή τη βραδιά.

Δες στη gallery τις προτάσεις της παρουσιάστριας

«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι», έχει πει η παρουσιάστρια για το πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα της χωρίς αυτό να σημαίνει πως είτε έχει 2 κιλά πάνω είτε 2 κιλά κάτω την εμποδίζει από το φορέσει ό, τι της αρέσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved