Κάντο όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου - Έτσι απογείωσαν το κοστούμι! Πάρε ιδέες
G-Fashion

Κάντο όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου - Έτσι απογείωσαν το κοστούμι! Πάρε ιδέες

Άκρως εντυπωσιακές η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου σε event που διοργάνωσε ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης.

Οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν με μαύρο και μπλε κοστούμι αντίστοιχα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ήταν και οι δύο στιλάτες και σικάτες και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5-year-anniversary Party του premium beauty brand Eyelashes for you στην πιο festive στοά της Αθήνας και στο αγαπημένο meeting point Pasaji Restaurant.

H ιδιοκτήτρια Λίνα Ζινευράκη υποδέχθηκε πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz, του δημοσιογραφικού χώρου, φίλους, συνεργάτες, καθώς και πολλές beauty bloggers, που έσπευσαν να ευχηθούν για τα γενέθλια του beauty brand που τόσα χρόνια αγαπούν και εμπιστεύονται.

Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογείωσαν η violin performer Χριστιάννα Ζάρου, το Dj Show του Κώστα Φραγκολιά, αλλά και η εντυπωσιακή διώροφη τούρτα, δημιουργία της patisserie Ανδρεαδάκης, την οποία η ιδιοκτήτρια έσβησε μαζί με όλη την ομάδα της!

Δες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και πάρε ιδέες για να απογειώσεις κι εσύ το look σου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved