Σπυροπούλου: Το μίνι sparkle φόρεμα, το ασημί παντελόνι και το αξεσουάρ που λατρέψαμε
G-Fashion

Σπυροπούλου: Το μίνι sparkle φόρεμα, το ασημί παντελόνι και το αξεσουάρ που λατρέψαμε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάντα ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αλλά με μια διαφορά.

Ξέρει και πάντα πώς και πού πρέπει να φορέσει το εκάστοτε σύνολο που θέλει.

Οι ημέρες των εορτών πέρασαν όμως η Κωνσταντίνα έκανε αγορές που δεν θα μείνουν στην ντουλάπα μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα αφού όλα τα items που είδαμε να φοράει αυτές τις ημέρες είναι από εκείνα που μπορείς να τα «ησυχάσεις» επιλέγοντας να τα συνδυάσεις με κάτι πιο απλό.

konstantinaspyropoulou_1696264561_3204821886213137182_46518104.jpg

Και sparkle φόρεμα με αντίστοιχο blazer σε μαύρο χρώμα αλλά και ένα φανταστικό παντελόνι σε ασημί απόχρωση που έχει ήδη φορεθεί πολύ!

Αυτό δε που μας ξετρέλανε στις γιορτινές εμφανίσεις της ήταν ένα υπέροχο jocker που ταιριάζει φανταστικά με το σύνολό της.

Δες την στη gallery

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχεδόν αμέσως μετά τον ερχομό του γιου της μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης και μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να χάσει τα περισσότερα κιλά από εκείνα που είχε πάρει.

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε απαντήσει στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε σχετική ερώτηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved