Αν και η ζέστη ήρθε νωρίτερα, η Καινούργιου φόρεσε το απόλυτο παλτό της άνοιξης! Η σικ εμφάνισή της
G-Fashion

Αν και η ζέστη ήρθε νωρίτερα, η Καινούργιου φόρεσε το απόλυτο παλτό της άνοιξης! Η σικ εμφάνισή της

Ο χειμώνας ήπιος και η άνοιξη ανύπαρκτη αν κρίνουμε από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, όμως η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με το πιο σικ παλτό για τη σεζόν και έκανε φυσικά τη διαφορά! 

Η όμορφη παρουσιάστρια εθεάθη σε βόλτα της για ψώνια και καφεδάκι στο Golden Hall και τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της, όχι μόνο γιατί την αναγνώριζαν όσοι την έβλεπαν ανάμεσά τους αλλά και γιατί επέλεξε ένα παλτό που είναι άκρως εντυπωσιακό.

Κατερίνα Καινούργιου: «Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή με την κρυοσυντήρηση ωαρίων»

849941.jpg

Oversized με ισπανικού τύπου μανίκια και πολύ άνετο, το συγκεκριμένο παλτό έχει φορεθεί πολύ το φθινόπωρο που πέρασε ενώ είναι και ό,τι πρέπει για την άνοιξη που διανύουμε. Βέβαια, με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, είναι χρήσιμο μόνο αργά το βράδυ μετά από μία έξοδο καθώς είναι αρκετά ζεστό!

Η Κατερίνα Καινούργιου το συνδύασε με τις αγαπημένες over the knee μαύρες μπότες της και ένα σύνολο από μέσα με κοντή φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και γι' αυτό θα΄ηταν αδύνατον να καταφέρει να περάσει απαρατήρητη στη βόλτα της αυτή για ψώνια στο εμπορικό κέντρο.

Μαζί με ένα φίλο της, περιηγήθηκαν στα καταστήματα, έκαναν μία βόλτα και ψώνισαν τα απολύτως απαραίτητα και ύστερα κάθισαν να ξαποστάσουν σε ένα καφέ, με την Κατερίνα Καινούργιου να μιλάει συχνά στο κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved