Tι κάνει η Φαίη Σκορδά για να είναι λαμπερή στην πρεμιέρα της;
Trends

Tι κάνει η Φαίη Σκορδά για να είναι λαμπερή στην πρεμιέρα της;

Μια ανάσα πριν από την επίσημη «εκκίνηση» του Πρωινού, όλοι αναρωτιούνται τι κάνει η Φαίη Σκορδά για να είναι λαμπερή στην πρεμιέρα της.

Η ίδια εδώ έχει ενστάσεις. «Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω πως η φροντισμένη όψη της επιδερμίδας δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι τρόπος ζωής. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να νοιάζεσαι για το μακιγιάζ σου και το βράδυ να μην ξεβάφεσαι και να μη βάζεις την κρέμα σου. Επενδύω στην καθαριότητα, την περιποίηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά μόνο αν γίνει καθημερινότητα κάνει τη διαφορά και έχει αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχω πολύ αυστηρές διατροφικές συνήθειες – ακόμα κι αν ξέρω, π.χ., πως πρέπει να πίνεις πολύ νερό, κάποιες φορές δεν το κάνω–, αλλά στις συνήθειες περιποίησης είμαι πιστή. Γαλάκτωμα και λοσιόν πρωί και βράδυ, από νεαρή ηλικία και σε βάθος χρόνου είναι το πρώτο βήμα. Και μια καλή μάσκα. Μετά μπορείς να κάνεις πολλά. Ακόμα ο ατμός από μια κατσαρόλα με χαμομήλι που βράζει έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου» τόνισε στο People.

Η αισθητικός, την οποία επισκέπτεται εδώ και περισσότερα από οκτώ χρόνια, την έχει μυήσει σε μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς. «Αυτό είναι η βάση. Από εκεί και πέρα, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα. Δεν είμαι κατά των πιο δραστικών λύσεων, με γνώμονα πάντα το μέτρο, αλλά πρέπει να υπάρχει η σωστή βάση» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved