Έλλη Στάη: Τα μυστικά της για να διατηρείται σε φόρμα
Trends

Έλλη Στάη: Τα μυστικά της για να διατηρείται σε φόρμα

Τα μυστικά της Έλλη Στάη για να διατηρείται σε φόρμα.

-5-10 χιλιόμετρα τη μέρα τρέχει η Έλλη Στάη, πότε μόνη της και πότε συντροφιά με τον γιο της Μάρκο Κατσίμη, που έχει αποκτήσει και αυτός την ίδια αγαπημένη συνήθεια με τη μαμά του... Αυτή είναι η καθημερινή της γυμναστική, ώστε να διατηρείται σε άψογη φόρμα και να έχει ένα κορμί χωρίς ατέλειες, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για τις ευεργετικές επιδράσεις του τζόκιννκ στη ζωή της...

-Τρέχω γιατί με γεμίζει χαρά, ευφορία και αίσθημα υγείας. Τρέχω πρώτα για να περάσω κάπα αυλό και για να σπάω τα προσωπικά μου ρεκόρ, σε απόσταση και χρόνο.

-Το «μετά το τρέξιμο» είναι το ισχυρότερο κίνητρο που με βγάζει από την πόρτα. Το τελικό αποτέλεσμα, έτσι όπως ίο έχω ήδη περιγράψει, χαρά, ευφορία, αίσθημα υγείας.

-Όταν αισθάνομαι κούραση, που μου «κολλάει» τα πόδια, με ρίχνει αλλά όταν τρέχω νιώθω ότι πετάω και τότε πετάει και η ψυχολογία μου.

-Έχω Λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες και αυτό που μένει από καθέναν ξεχωριστά είναι το «όλοι μαζί». Δεν έχω τρέξει Μαραθώνιο, το σκέφτομαι, αλλά μετράω και τις δυνάμεις μου.

-Αγαπημένο υγιεινό σνακ είναι οι ξηροί καρποί. Βέβαια, υποκύπτω συνήθως και σε όλες τις «γουρουνιές», απλά ξέρω ότι δεν είναι πάντα σωστό αυτό.

-Το τρέξιμο σου δημιουργεί αίσθημα αρμονίας, άρα ναι, είναι και θηλυκό. Κατά τη διάρκεια μπορεί να σκέφτομαι τα πανιά ή και τίποτα. Δεν τρέχω με μουσική, μόνο με τις σκέψεις.

-Μπορείς να το μοιραστείς. Με καλή παρέα είναι απόλαυση να το μοιράζεσαι και μπορείς να ανακαλύψεις νέα μέρη. Να μάθεις καινούριες διαδρομές. Σίγουρα από τις πιο ωραίες είναι αυτές κοντό στη θάλασσα, στη Βουλιαγμένη.

-Μέσα από το τρέξιμο γνωρίζεις καινούριες εμπειρίες, όπως το να τρέξεις βράδυ -έχω συμμετάσχει σε πολλά events, ή να τρέξεις στο βουνό ή ξυπόλητος... Ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά.

-Δεν υπάρχει περίπτωση να Βαρεθώ να πάω για τρέξιμο! Το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Να πάθω στέρηση όταν έχω φύγει για δουλειές.

-Κάνω διατάσεις, απαραιτήτως ακριβώς μετά το τρέξιμο. Αυτό με έχει προστατεύσει από τραυματισμούς. Δεν έχω τραυματιστεί ποτέ.

-Άλλο το «τρέχουμε» κι άλλο το «τρώμε». Είναι απολύτως λάθος να «τρέχεις νια να μην κάνεις δίαιτα».

-Έχει κέφι να τρέχεις από ιη στιγμή που σε γεμίζει. Γι' αυτό και όλοι έχουν πάρει τους δρόμους. Προφανώς αισθάνονται τα πολλαπλά καλά που κι εγώ περιγράφω.

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved