Νιώσε την ελευθερία σου με απαλότητα, χρώματα και… καινοτομίες!
Trends

Νιώσε την ελευθερία σου με απαλότητα, χρώματα και… καινοτομίες!

Όταν για πρώτη φορά, πριν κάποια χρόνια, μου τα έφεραν ως δώρο, δεν φανταζόμουν πως θα ξεκινούσε μεταξύ μας μία καθημερινή σχέση.

Άνετα, σε διάφορα χρώματα, μου φτιάχνουν μέχρι και σήμερα τη διάθεση! Ο λόγος για τα εσώρουχα sloggi, τη συνήθεια που έγινε λατρεία και που πλέον δεν αποχωρίζομαι!


Η αλήθεια είναι πως έχω τέτοιο «κόλλημα» μαζί τους πλέον, διότι μέσα σε κάθε συλλογή sloggi βρίσκω καινοτομίες, χρώματα, κοψίματα που ανταποκρίνονται σε κάθε διαφορετική μου ανάγκη. Οι 3 κατηγορίες του sloggi αγκαλιάζουν κάθε διαφορετικότητά μας και δίνουν λύσεις, ώστε να ομορφαίνουν εμάς και την καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό το αγαπημένο μας sloggi είναι πλέον μια όμορφη, καθημερινή συνήθεια.


Για όσες από εσάς επιθυμείτε απαράμιλλη άνεση και αόρατη εφαρμογή, θα ξετρελαθείτε με τις αγαπημένες σειρές Light και Touch It, με laser cut τεχνολογία, από την κατηγορία Invisibles (αόρατα). Η κατηγορία Natural (βαμβακερά) είναι συνώνυμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Και οι αγαπημένες βαμβακερές μας λύσεις για κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούμε στο στιλ, είναι οι σειρές Daily Cotton, Dolce και Trio!


Προσωπικά, έχω ξεχωρίσει τη σειρά Evernew και ομολογουμένως είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να φορέσετε. Εσώρουχα με εγγύηση για πάντα σε όμορφα μοντέρνα χρώματα και κοψίματα, είναι εκείνα που θα σας συντροφεύουν... για πάντα!
Τέλος, η κατηγορία Sensitive (μαλακά) θα σας κάνει απλά να αναφωνίσετε: Wow! Οι σειρές Wow και Wow Lace είναι και αυτή τη σεζόν διαθέσιμη, με σετ που χαρακτηρίζονται από την απαλότητα του υφάσματος και τα μοντέρνα σχέδια...
Τα sloggi όμως έχουν και την αντρική τους πλευρά. Sloggi men λοιπόν! Σειρές όπως οι Match, Start, Basic, Urban και Travel ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και απευθύνονται σε άντρες δυναμικούς, που θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα. Για όλους εκείνους που η ζωή είναι μια πρόκληση και αγωνίζονται να την κάνουν κάθε μέρα και πιο όμορφη. Για άντρες με δυναμικό και sport look!


Και επειδή η sloggi φροντίζει για όλους μας, τώρα σε όλα τα sloggi (αντρικά και γυναικεία), αγοράζουμε 3 και παίρνουμε ακόμη 1 δώρο!

Δείτε περισσότερα εδώ: www.sloggi.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved