Ο δεκάλογος του σωστού καθαρισμού!
Trends

Ο δεκάλογος του σωστού καθαρισμού!

Καθαρισμός προσώπου: Σου φαίνεται κάτι απλό αλλά για να γίνεται σωστά και να είναι κάθε μέρα η επιδερμίδα σου λαμπερή και όμορφη πρέπει να τον κάνεις σωστά, προσεχτικά και πάντα με σεβασμό στο δέρμα σου.

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Ακολουθώντας τις δέκα συμβουλές που παραθέτουμε παρακάτω!

-Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις τι τύπο δέρματος έχεις. Είναι ευαίσθητο, λιπαρό ή μήπως ξηρό; Ψάξε να βρεις προϊόντα που είναι κατάλληλα για το δέρμα σου και στοχεύουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίζεις. Για παράδειγμα, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα καλό είναι να πάρεις oil free προϊόντα ή κάποια που θα σου χαρίσουν την ματ όψη που επιθυμείς, ενώ αν έχεις τάση για ακμή, βρες τα καθαριστικά προσώπου και τις ενυδατικές που θα απομακρύνουν τα στίγματα.

-Βάλε τον καθαρισμό με ατμό στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σου. Για να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου και να απομακρύνεις τα στίγματα και τους ρύπους δοκίμασε να κάνεις μια φορά την εβδομάδα καθαρισμό με ατμό στο σπίτι σου. Βράστε νερό σε μία κατσαρόλα, πρόσθεσε φρέσκα βότανα και μείνε πάνω από τον ατμό για 10 λεπτά. Μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις μία πετσέτα στο κεφάλι σου και να μην υπερβείς τα 10 λεπτά πάνω από τον ατμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved