Τα 3 λάθη που κάνεις και δε στρώνει σωστά το make up σου
Trends

Τα 3 λάθη που κάνεις και δε στρώνει σωστά το make up σου

Μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι μαζί σας beauty tips που μαθαίνω από τους makeup artists. Και έχω παρατηρήσει ότι και σε εσάς αρέσει πολύ.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι μια ερώτηση που πολύ συχνά μου κάνετε, είναι πώς να πετύχετε ένα ομοιόμορφο και λείο αποτέλεσμα με το foundation, χωρίς να φαίνονται οι πόροι.
Φυσικά και το ίδιο το προϊόν είναι σημαντικό για ένα ωραίο αποτέλεσμα, αλλά το πιο πιθανό αν το foundation δεν «στρώνει» καλά στο πρόσωπό σου είναι να φταίει κάτι από τα παρακάτω:
1. Δεν έχεις καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα
Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με το μακιγιάζ μπορούν να κρύψουν τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε όντως να καμουφλάρουμε κάποιες ατέλειες, όπως σπυράκια, κάποιο σημάδι ή μαύρους κύκλους, αλλά αν η επιδερμίδα μας δεν είναι ενυδατωμένη, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα! Και αυτό σημαίνει ενυδάτωση τόσο την ίδια μέρα, πριν βάλουμε το makeup, αλλά και (κυρίως) ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας μας καθημερνά. Επίσης, σημαντικό είναι να κάνεις μία φορά την εβδομάδα ένα ελαφρύ peeling για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, αλλά και, μια περίπου φορά το εξάμηνο, να επισκέπτεσαι την αισθητικό ή τον δερματολόγο σου για ένα βαθύ καθαρισμό.

Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved