Ρωτάμε τη Δερματολόγο: Τι πρέπει να κάνουμε για το πρόσωπό μας από τα 30 μέχρι τα 40
Trends

Ρωτάμε τη Δερματολόγο: Τι πρέπει να κάνουμε για το πρόσωπό μας από τα 30 μέχρι τα 40

Ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά, ποιες θεραπείες αντιγήρανσης μπορούμε να κάνουμε στο ιατρείο και πόσο κοστίζουν.

Η δεκαετία των 30 αποτελεί ορόσημο στη ζωή κάθε γυναίκας. Είναι μια δεκαετία κατά την οποία ωριμάζουμε εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλάζουμε εσωτερικά και βλέπουμε τα πραγματα με μια πιο ώριμη ματιά. Αλλάζουμε και εξωτερικά, αναδεικνύεται η γυναικεία μας φύση, η ομορφιά, η θυληκότητα, η εμφάνισή μας. Και, όπως εξηγεί η Δερματολόγος Αργυρή – Μάργκη Καπελλάρη, στο χέρι μας είναι να διατηρήσουμε όλα όσα μας ομορφαίνουν. Υγιεινή διατροφή, άσκηση και περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας μας αποτελούν τους βασικούς άξονες για να δείχνουμε και να νιώθουμε πιο όμορφες από ποτέ!

Η ίδια μας εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας καθημερινά αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε στο δερματολογικό ιατρείο από τα 30 μέχρι τα 40.

Στο σπίτι: Ενυδάτωση, αναζωογόνηση και καθημερινή προστασία

Τα προϊόντα που πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης προσώπου στη δεκαετία των 30:

-Για τον καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποίησε ένα αφρώδες ή σε μορφή μους απαλό καθαριστικό, πρωί και βράδυ, αλλά και μια λοσιόν καθαρισμού με βιταμίνη C.

-Το πρωί μην φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς να έχεις απλώσει στο πρόσωπό σου μια αντηλιακή κρέμα ή CC cream με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 20 για τον χειμώνα και SPF 50 για το καλοκαίρι. Αυτό είναι το βασικό καθημερινό σου όπλο ενάντια στη φωτογήρανση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved