Πέντε tips αποθήκευσης για να τακτοποιείς τα ρούχα σου εκτός ντουλάπας
Trends

Πέντε tips αποθήκευσης για να τακτοποιείς τα ρούχα σου εκτός ντουλάπας

Mπορεί να μην έχεις την γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw αλλά πάντα υπάρχουν ευφάνταστοι τρόποι να τακτοποιήσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσεις μία γκαρνταρόμπας όπως αυτή που είχε η Carrie Bradshaw στο Sex&The City. Aυτή είναι η ευχή μας για εσένα (και για εμάς!) για το 2018. Επειδή όμως το πιθανότερο αυτό είναι να μην συμβεί και επειδή τα ρούχα και τα παπούτσια σου αυξάνονται αλλά οι κατ’ εξοχήν χώροι για να τα αποθηκεύσεις, ντουλάπα, παπουτσοθήκη κτλ., είναι πεπερασμένοι, καλό είναι να σκεφτείς πρακτικές και οικονομικές εναλλακτικές ώστε να μην βλέπεις τα καινούργια σου φορέματα «πεταμένα» πάνω στην καρέκλα που έχεις στο υπνοδωμάτιο.

Εννοείται ότι πριν περάσεις σε αυτό το στάδιο, σε ενθαρρύνουμε ενθέρμως να χαρίσεις ρούχα και παπούτσια που πλέον δεν φοράς σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε μόνη σου είτε απευθυνόμενη σε ειδικές υπηρεσίες, οργανισμούς και δίκτυα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έτσι και τα παλιά σου ρούχα δεν θα πάνε χαμένα και χώρο θα εξοικονομήσεις για να αποθηκεύσεις τα νέα. Αν λοιπόν η ντουλάπα σου δεν έχει επιπλέον χώρο ή, αν ακόμα χειρότερο, τύχει να μένεις σε σπίτι που δεν έχει μία, σου προτείνουμε πέντε εναλλακτικές πρακτικές προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved