Κέρδισε δύο ζευγάρια από την ιδιαίτερη Ανοιξιάτικη συλλογή του Oshoes!
Trends

Κέρδισε δύο ζευγάρια από την ιδιαίτερη Ανοιξιάτικη συλλογή του Oshoes!

Λέγεται πως τα πιο σημαντικά κομμάτια σε ένα γυναικείο ντύσιμο είναι η τσάντα και τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος, για τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες διαθέτουν μια αρκετά μεγάλη «συλλογή» με παπούτσια. Έτσι, καταφέρνουν να ακολουθούν τις τάσεις, χωρίς να χρειάζεται να «τολμήσουν» σε ένα πολύ εκκεντρικό ρούχο.

Καθώς αλλάζουν οι εποχές του χρόνου, τα γυναικεία παπούτσια χωρίζονται σε χρώματα, σχέδια και στυλ. Εξάλλου, κανένα outfit δεν μοιάζει να είναι ολοκληρωμένο χωρίς αυτά. Ψηλά πέδιλα, κλασικές γόβες, casual sneakers ή ό,τι άλλο θεωρείς πως θα σου προσφέρει άνεση και στυλ, μπορείς να το βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα Olympic Stores. Διότι, κάθε τύπος γυναίκας αξίζει να δείχνει elegant και classy, «από πάνω μέχρι κάτω».

1

Η Άνοιξη λοιπόν, φέτος, ξεκινάει από την κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Αυτά που αναζητά στον εαυτό της, στους άλλους, αλλά και στο… ντύσιμό της! Εάν ψάχνεις και εσύ εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που θα σε κάνει να χάσεις το νου σου, ενώ ταυτόχρονα θα προσδώσει φινέτσα στο ντύσιμό σου, το ηλεκτρονικό κατάστημα Olympic Stores αποτελεί τον πιο hot προορισμό. Αυτόν δηλαδή, που κάνει τα γυναικεία παπούτσια να μοιάζουν εντυπωσιακά και δεν σου κοστίζουν μια μικρή περιουσία.
Η νέα ανοιξιάτικη collection, των Olympic Stores φέρνει στην ντουλάπα σου, τα πιο hot σχέδια της Άνοιξης 2018! Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις, εκεί θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα σχέδια που θα προσθέσουν ανοιξιάτικα vibes και καλοκαιρινή διάθεση σε κάθε σου βήμα. Διότι η αυτοπεποίθηση ξεκινά από τον τρόπο που περπατάς!

2

Στην τεράστια συλλογή από πέδιλα γυναικεία, γόβες, πλατφόρμες, παντόφλες και άλλες μοναδικές προτάσεις, το ηλεκτρονικό κατάστημα Oshoes υπόσχεται να απογειώσει το ντύσιμό σου, δίνοντας έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια των υποδημάτων σου. Μέσα από ιδιαίτερα μοτίβα και υπέροχη αισθητική, η κάθε σου εμφάνιση θα μοιάζει μοναδική!

e

Και επειδή, η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το Oshoes αγαπάει τις γυναίκες, βρίσκεται δίπλα σε κάθε σου βήμα, προσφέροντας αποκλειστικά σε δύο τυχερές αναγνώστριες του Gossip-Tv.gr από δύο ζευγάρια παπούτσια της επιλογής τους, από την ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία 1+1!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα, από 11 έως 18 Απριλίου, και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τα πιο εντυπωσιακά παπούτσια της φετινής σεζόν. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 18 Απριλίου 2018!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved