G-Fashion

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»

Gossip-tv Team

Τον καλό της φίλο, τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Πάρη Βαλταδόρο που την ντύνει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της, τίμησε με την παρουσία της η Άντζελα Δημητρίου

Η λαϊκή τραγουδίστρια η οποία έχει επιλέξει να απέχει για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να πενθήσει τον χαμό της μητέρας της που υπεραγαπούσε, έκανε την έκπληξη και απόψε (22/4) εμφανίστηκε με δημιουργία του σχεδιαστή στο fashion show του που φιλοξενήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο πλαίσιο του Athens Fashion Week που γίνεται αυτές τις μέρες.

Όλγα Κιουρτσάκη: Αυτό το όνομα θα πάρει η κόρη της–Τι απαντάει για τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου;

antzela.jpg

Ευδιάθετη και φορώντας μία τουαλέτα του Βαλταδόρου, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σχεδιαστή, επισημαίνοντας αρκετές φορές πως εμπιστεύεται τις δημιουργίες του εδώ και χρόνια για τις ξεχωριστές εμφανίσεις της.

Όταν όμως ρωτήθηκε για το αν αυτόν τον καιρό κάνει ταξίδια για να περνάει καλά, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά και να κάνει κανένα ταξίδι αφού βρίσκεται σε περίοδο πένθους και δεν θέλει.

Να θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου έχασε τη μητέρα της τον περασμένο Φεβρουάριο και παρ' ό,τι προσπάθησε να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, δεν κατάφερε να παραμείνει στο J2US όπου ήταν coach του Στέλιου Δρουμαλιά. Τελικά, η ίδια, αποφάσισε πριν από μερικά live να ανακοινώσει την αποχώρησή της από το μουσικό σόου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά όταν νιώσει καλύτερα ψυχολογικά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved