«Όταν αρχίζεις να γίνεσαι ευρέως αναγνωρίσιμος και είσαι ακόμα νέος, παθαίνεις ένα μικρό σοκ» (Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;)
G-Secrets

«Όταν αρχίζεις να γίνεσαι ευρέως αναγνωρίσιμος και είσαι ακόμα νέος, παθαίνεις ένα μικρό σοκ» (Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;)

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν υπήρξε περίοδος που καβάλησε το καλάμι.


«Όταν αρχίζεις να γίνεσαι ευρέως αναγνωρίσιμος και είσαι ακόμα νέος, παθαίνεις ένα μικρό σοκ. Φυσικό είναι να κλυδωνιστείς και να αισθανθείς ότι είσαι το κέντρο του κόσμου. Ειδικά όταν δεν έχεις εμπειρία και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά έρχονται και παρέρχονται. Στόχος σου πρέπει να είναι το να δημιουργείς και γίνεσαι καλύτερος», δήλωσε ο
Χάρης Ρώμας στο περιοδικό «Glam». Όσο για το αν υπήρξε στόχος του να γίνει γνωστός εξομολογήθηκε: «Ως παιδί μπορεί να ονειρεύεσαι τα πάντα. Έχω δει στον ύπνο ακόμα και ότι θα πάρω Όσκαρ. Πρέπει όμως η μια πλευρά του εαυτού σου να είναι προσγειωμένη. Ξέρω ότι δεν θα πάρω Όσκαρ». «Μου μετέφεραν ότι υπήρξε ηθοποιός που είπε ότι με την κρίση έφυγε η σαβούρα και αυτό είναι αλαζονικό», σχολίασε ο ηθοποιός. Ρωτήθηκε αν αναφέρεται στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου και εξήγησε: «Φαντάζομαι ότι ο Γιάννης αναφέρθηκα σε σειρές ευκαιριακές και πολύ χαμηλού επιπέδου. Από την τηλεόραση έβγαλε πολύς κόσμος το ψωμί του και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν έχουμε να κάνουμε με τα προς το ζην των ανθρώπων. Όποιος ξεφεύγει είναι σίγουρο ότι θα υποστεί τις συνέπειες».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved