Σοκ! Παίκτρια του Dancing δηλώνει: «Ήθελα να πεθάνω όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»
G-Secrets

Σοκ! Παίκτρια του Dancing δηλώνει: «Ήθελα να πεθάνω όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»

Η ζωή της θα μπορούσε να γίνει ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα με πολλή δράση και σασπένς, καθώς δεν έχει περάσει και λίγα στη ζωή της.

Σε συνέντευξή της παραδέχεται πως το μεγαλύτερο πλήγμα στην ζωή της ήταν όταν έμαθε πως λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Ο λόγος για τη Βάσια Τριφύλλη η οποία σε μία εξομολόγηση ψυχής παραδέχεται πως όταν έμαθε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά εξαιτίας του καρκίνου που αντιμετώπισε, ήθελε να πεθάνει. «Ήθελα να πεθάνω» παραδέχεται η αγαπημένη ηθοποιός η οποία μιλά για την υιοθετημένη κόρη της με πολλή αγάπη: «Όταν βρήκα αυτό το πλάσμα, που ήρθε από τα βουνά, ότι για να κάνει στριπτίζ αλλά για να μαζέψει λεφτά να τελειώσει το πανεπιστήμιό της, τη λάτρεψα» λέει η Βάσια Τριφύλλη και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι έμεινε έγκυος δύο φορές αλλά δεν κράτησε τα παιδιά: «Δυστυχώς έμεινα έγκυος δύο φορές. Μετά με τιμώρησε ο καρκίνος. Καλά μου έκανε!... Η φύση τιμωρεί». Μιλώντας για την δικαιοσύνη των πραγμάτων η ίδια προσθέτει: «Υπάρχει ισορροπία των δυνάμεων. 'Δεν μπορεί κυρία Τριφύλλη, επειδή ήσασταν ανασφαλέστατο άτομο και θέλατε πρώτα να κάνετε πολλά λεφτά και μετά να γεννήσετε, να περιμένετε να έρθει το χρήμα για να κάνετε το μωρό σας. Φάτε, λοιπόν, έναν καρκίνο, που ήρθε το χρήμα και δεν θα έχετε μωρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved