Ποια ντύθηκε σέξι Αγιοβασιλίτσα λίγο πριν ντυθεί νύφη;
G-Sexy

Ποια ντύθηκε σέξι Αγιοβασιλίτσα λίγο πριν ντυθεί νύφη;

Το καλύτερο δώρο αποφάσισε να κάνει τόσο στο σύντροφό της όσο και στον ανδρικό πληθυσμό γνωστό μοντέλο το οποίο έβαλε τα γιορτινά του εσώρουχα και πόζαρε γεμάτο νάζι στο φωτογραφικό φακό!

Ο λόγος για τη Βαλεντίνα Τσεπάνου. Το μοντέλο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, συναισθηματικά, και βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για τον επικείμενο γάμο του. Η Βαλεντίνα Τσεπάνου στις 14 Φεβρουαρίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κωνσνταντίνο Τσέτλου και θέλει εκείνη την ημέρα να είναι όλα όπως τα έχει ονειρευτεί.

Τα Χριστούγεννα το ευτυχισμένο ζευγάρι θα τα περάσει στο σπίτι με φίλους και καλό φαγητό το οποίο θα επιμεληθεί η ίδια η Βαλεντίνα. «Θα ετοιμάσω γεμιστή γαλοπούλα αλλά και πολλά ακόμα φαγητά. Έχω άγχος αλλά θέλω να τα φτιάξω όλα μόνη μου. Ελπίζω να τα καταφέρω», μας δήλωσε το μοντέλο.

Όσον αφορά στην αλλαγή του χρόνου δεν θα τη βρει στην Ελλάδα αφού έχει επιλέξει με τον μέλλων σύζυγό της να φύγουν στο εξωτερικό. Προς το παρόν δεν έχουν βρει προορισμό αλλά είναι κάτι που δεν τους απασχολεί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρίσκονται μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved