Γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι αυτοκαταστροφικός. Δεν μπορώ να μετριάσω τα συναισθήματά μου!»
G-Secrets

Γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι αυτοκαταστροφικός. Δεν μπορώ να μετριάσω τα συναισθήματά μου!»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι είναι αυτοκαταστροφικός και είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει.

Εύκολα διακρίνει κάποιος τη μελαγχολία και τις μεταπτώσεις που μπορεί να έχεις μέσα από το ύφος των τραγουδιών σου. Κι εσύ, έτσι είσαι στη ζωή σου;

«Ακριβώς. Είναι και δικά μου κομμάτια αυτά. Πτυχές μου. Ζω έντονα τις στιγμές μου. Γελάω πολύ εύκολα και κλαίω πολύ εύκολα. Χαίρομαι πολύ και λυπάμαι πολύ. Όλα τα ζω στο "πολύ". Δεν μπορώ να μετριάσω τα συναισθήματά μου!».

Πολύ δύσκολο πράγμα, ίσως αρκετά αυτοκαταστροφικό, θα έλεγε κάποιος...

«Μα είμαι αυτοκαταστροφικός. Γεννιέσαι έτσι. Όσες φορές προσπάθησα να μετριάσω τα πράγματα, τα συναισθήματά μου, τις καταστάσεις, ξενέρωσα απίστευτα. Ένιωσα σαν να μην τα έζησα. Ήταν σαν να μην είμαι εγώ».

Ζώντας, όμως, στα άκρα όπως εσύ, ορισμένες φορές νιώθεις ότι τα έχεις όλα, κι άλλες πάλι, ότι είσαι κάτι πιο λίγο κι απ' το τίποτα...

«Ναι, έτσι είναι. Θέλω να τα ζήσω όλα από τον άλλον. Όταν γνωρίσω μία κοπέλα, μπορεί να την ερωτευτώ τόσο παράφορα, που το ζω έντονα από την πρώτη στιγμή. Φυσικά, αυτό έχει τη συγκεκριμένη διάσταση μόνο μέσα στο μυαλό μου, όχι κανονικά. Αλλά εγώ το ζω έτσι. Όλοι έχουμε έναν άσσο στο μανίκι. Εγώ δεν τον κρατάω, ανοίγω αμέσως τα χαρτιά μου», δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved