Ποια είπε: «Μου πρότειναν να τραγουδάω με κλειστό μικρόφωνο στα μπουζούκια δίνοντάς μου 100.000 δρχ»
G-Secrets

Ποια είπε: «Μου πρότειναν να τραγουδάω με κλειστό μικρόφωνο στα μπουζούκια δίνοντάς μου 100.000 δρχ»

Σε ποια έγινε αυτή η πρόταση;

Η Ρίκα Βαγιάνη σε συνέντευξή της μίλησε για την περίοδο που ήταν ηθοποιός.

Πώς νιώθεις όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε παλιά σίριαλ και ταινίες;

«Αναλόγως τις δουλειές. Όταν βλέπω αποσπάσματα από “Το μινόρε της Αυγής”, αισθάνομαι τρομερή χαρά και περηφάνια. Αν τύχει να δω σκηνές από βιντεοταινίες που γυρίζαμε σε τέσσερις μέρες, κατουριέμαι στα γέλια. Αν εξακολουθούσα να ήμουν ηθοποιός, πιθανότατα δεν θα ήξερα πού να κρυφτώ από την ντροπή μου. Τώρα μου φαίνονται πραγματικά πολύ αστείες και τις θεωρώ συλλεκτικά κακόγουστες. Εδώ που τα λέμε, δεν ήμουν και η Μέριλ Στριπ που κακόπεσε. Ένα νέο κορίτσι ήμουν που έπρεπε να ζήσει, γιατί τότε δεν υπήρχαν δέκα κανάλια, ούτε γυρίζονταν 30 σίριαλ τον χρόνο. Πίστευα ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα αποζητούσα τις κάμερες και τα φώτα. Ακόμη την περιμένω».

Σε αντιμετώπισαν καχύποπτα οι δημοσιογράφοι, όταν αργότερα βρέθηκες να παρουσιάζεις ενημερωτικές εκπομπές;

«Όχι, γιατί εργαζόμουν σε περιοδικό από τότε που τέλειωσα το σχολείο. Αυτό που μου έλεγαν πάντα οι δημοσιογράφοι ήταν: “Δεν καταλαβαίνεις ότι εδώ είναι ο φυσικός σου χώρος “ Τι τα θέλεις τα ηθοποιιλίκια;”. “Αφήστε με. Δεν καταλαβαίνετε εσείς από τέχνη”, απαντούσα».

Πότε συνειδητοποίησες ότι δεν σου ταιριάζει ο χώρος της υποκριτικής;

«Ξεκίνησα καλά στο θέατρο, συμμετείχα σε αξιόλογες παραγωγές και έκανα κι ένα συμπαθητικό πέρασμα από τον κινηματογράφο. Στην πορεία αυτό άρχισε να φθίνει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά. Όταν πια έφτασαν στο σημείο να μου προτείνουν να τραγουδάω με κλειστό μικρόφωνο στα μπουζούκια προσφέροντάς μου μάλιστα νυχτοκάματο 100.000 δραχμές κατάλαβα ότι δεν ήταν προορισμός μου να παίζω σε βιντεοταινίες και να εμφανίζομαι με μπικίνι σε επιθεωρήσεις, γιατί το μαγιό σε αυτές τις παραστάσεις είναι και σαν στολή εργασίας. Την ίδια περίοδο, ήμουν διευθύντρια στο Cosmopolitan. Συνέβαινε λοιπόν το εξής σχιζοφρενικό: Με καλούσαν σε διεθνή συνέδρια, όπου ζούσα τη ζωή ενός στελέχους πολυεθνικής, αλλά όταν περνούσε η ώρα βιαζόμουν να φύγω για να κάνω το μαλλί μπούκλα, αφού έπρεπε να γυρίσω μία σκηνή όπου υποδυόμουν την αρραβωνιαστικιά του Διονύση Ξανθού. Αλλά και στην τηλεόραση, μη φανταστείς ότι με πήραν για να παρουσιάσω πολιτικό talk show. Η πρώτη μου δουλειά ήταν βοηθός παρουσιαστή του Δημήτρη Μαλαβέτα σε ένα τηλεπαιχνίδι που λεγόταν “Αν θυμάμαι καλά”.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved