Μετά το χωρισμό τα στόματα άνοιξαν και… «άναψαν φωτιές»!
G-Secrets

Μετά το χωρισμό τα στόματα άνοιξαν και… «άναψαν φωτιές»!

«Ζεστός» είναι ακόμη ο χωρισμός τους αφού μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ωστόσο καθώς ο καιρός περνά το φως της δημοσιότητας βλέπουν απίστευτες λεπτομέρειες της καθημερινότητας που είχαν και που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτή άλλων ζευγαριών.

Τα στόματα άνοιξαν και ομολογουμένως «άναψαν φωτιές» μόλις ο γάμος των δυο Ελλήνων καλλιτεχνών τελείωσε. Φίλοι του διάσημου ζευγαριού ζευγαριού, κάνουν λόγο για αστείρευτη χλιδή! Τηλεπαρουσιάστρια, κάτοικος των βορείων προαστίων, μίλησε στην «espresso» με λεπτομέρειες για την πολυτελή βίλα του ζευγαριού τις βασιλικές συνήθειες του, τις εκκεντρικές απαιτήσεις, το πολυπληθές γυναικείο υπηρετικό προσωπικό, προερχόμενο από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και τα λουκούλλεια γεύματα που σερβίρονταν σε ασημένιους κλειστούς δίσκους, εικόνα που συναντάμε συνήθως σε πολυτελή εστιατόρια πεντάστερων ξενοδοχείων.

Η εφημερίδα Espresso μας παραθέτει μερικές από τις... «τρελές» απαιτήσεις αλλά και συνήθεις του ζευγαριού.

Η οικοδέσποινα ήταν πάντα πολύ άνετη και δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις οικιακές εργασίες ή το μεγάλωμα του παιδιού τους, το οποίο ήδη πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Στην είσοδο της πολυτελούς κατοικίας όλοι έβγαζαν τα παπούτσια τους και φορούσαν λευκές παντόφλες λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπιζε το ζευγάρι με τα μικρόβια, ενώ απαγορευόταν ρητά στους καλεσμένους να φορούν άρωμα ή κολόνια!

Στα μεσημεριανά καλέσματα για έναν ή περισσότερους φίλους, το τεραστίων διαστάσεων τραπέζι, γέμιζε με δεκάδες διαφορετικά πιάτα ευρωπαϊκής και ασιατικής κουζίνας μαγειρεμένα με υλικά πρώτης ποιότητας, αφού το ζεύγος είχε εμμονή μετά βιολογικά προϊόντα και κυρίως με την κινόα

Οι μορφασμοί απογοήτευσης, αηδίας και το κούνημα των χεριών των... αφεντικών της έβγαζαν άκυρα τα δέκα από τα 12 διαφορετικά πιάτα που φιγουράριζαν λαχταριστά κι όσα δεν περνούσαν το «τεστ επιτυχίας», κατέληγαν στα σκουπίδια, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στους καλεσμένους, οι οποίοι όμως δεν τολμούσαν να σχολιάσουν, κυρίως λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του συζύγου!

Οι άνθρωποι οι οποίοι τους έζησαν από κοντά αυτά τα έξι χρόνια γάμου λένε τώρα ότι ο χωρισμός τους ήταν κάτι... παράδοξο, επειδή μοιράζονταν τις ίδιες συνήθειες, όπως το άπλωμα των ποδιών στο τραπεζάκι του σαλονιού στρίβοντας τσιγάρα, καθώς και οι δύο είναι μανιώδεις καπνιστές!

Το διαζύγιο τους έχει πλέον εκδοθεί και σήμερα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι κρατάει τα τυπικά προσχήματα λόγω του παιδιού του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved