Ποιος Έλληνας ηθοποιός είπε: «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι για λεφτά στη ζωή μου»
G-Secrets

Ποιος Έλληνας ηθοποιός είπε: «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι για λεφτά στη ζωή μου»

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Παντελής Καναράκης σε συνέντευξή του μίλησε για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του και για τους λόγους που έχει διακόψει συνεργασίες.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε σε ρόλο;

«Θα μιλήσω για τους δύο τελευταίους τηλεοπτικούς: ο ένας ήταν στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», που έπρεπε να μιλάω με μια χαρακτηριστική φωνή ψεύτικη, κάτι που ήταν ιδιαίτερα κουραστικό σε κάποια πρωινά γυρίσματα ή μετά από ώρες γυρισμάτων, γιατί κουραζόταν πολύ η φωνή μου. Επίσης, στο σίριαλ «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», που έπρεπε να μιλάω με την ψεύτικη οδοντοστοιχία του Κινέζου, έπρεπε να ξυρίσω τα φρύδια μου, για να μπορέσω να αποδώσω το ρόλο. Δεν είναι τραγικές οι δυσκολίες, αλλά είχαν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από κάποιους άλλους ρόλους..

Πότε είναι εύκολος ο ρόλος για σένα;

Η πρώτη επιλογή στο ρόλο είναι του δημιουργού, του σεναριογράφου του.. Σκηνοθέτη, να γίνει η πρόταση, από εκεί και πέρα είναι καθαρά δική μου επιλογή. Σαφέστατα είναι επιλογή μου όλοι οι ρόλοι, γι' αυτό και δεν έχω μετανιώσει για κανέναν, τους έχω κάνει με αγάπη, γι' αυτό δεν έχω κάνει κάτι χαριστικά, είτε για τα χρήματα. Μπορεί να μην είναι 100% αυτό που-θέλω, αλλά μου καλύπτει μεγάλο ποσοστό μέσα μου. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι για λεφτά στη ζωή μου, όσον αφορά στη δουλειά μου, ποτέ. Δουλειές που έχω χαλάσει, χάλασαν οικονομικά γιατί δεν με ενδιέφεραν πάρα πολύ και είπα: «Γιατί να το κάνω;». Ενδεχομένως να ξέρω πολύ καλά το προσωπικό μου κασέ και να μην έχω τρελές απαιτήσει, είτε σε κάποιες δουλειές να μου γίνεται το χατίρι, γιατί μπορεί να θέλουν πολύ τη δική μου παρουσία. Πάντως, δεν έχω χαλάσει δουλειά για τα χρήματα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved