«Όταν ήμουν έγκυος ανακάλυψα ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα κι έπρεπε να χωρίσω»
G-Secrets

«Όταν ήμουν έγκυος ανακάλυψα ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα κι έπρεπε να χωρίσω»

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Σοφία Βόσσου μίλησε σε συνέντευξή της για την κόρη της, Ερασμία και για το διαζύγιό της.

«Όταν ήμουν έγκυος και χώρισα. Ήμουν μικρή, 20 χρονών κοριτσάκι, ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα κι έπρεπε να χωρίσω. Παντρεύτηκα και χώρισα όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος. Χώρισα γιατί είπα: «Το να συνεχιστεί το πρόβλημα και να έχω γεννήσει ένα παιδί που θα ζει μέσα σ' ένα πρόβλημα, καλύτερα είναι να βγει ένα παιδί που δεν θα έχει μάθει να είναι μαζί οι γονείς του». Έχουμε όλοι πολύ καλή σχέση μεταξύ μας η Εράσμια με τον μπαμπά της, όπως κι εγώ. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Ήταν πολύ ζόρι όμως, γιατί ήμουν 20 χρονών κοριτσάκι και χρειάστηκε να ωριμάσω πριν την ώρα μου».

Ποια είναι η σχέση σου με την κόρη σου;

Είναι μία υγιέστατη σχέση, έφερα στον κόσμο το παιδί μου και ως μάνα θεώρησα ότι έχω την υποχρέωση να το αφήσω να ζήσει, όχι να εκπληρώσω τα χαμένα όνειρα μου, κι έτσι δεν ανακατεύτηκα. Τη συμβούλευα πάντα, αλλά την άφηνα να ακολουθήσει το δρόμο που ήθελε αυτή, ας έτρωγε και τις μπάτσες της. «Πρέπει να παντρευτείς, δεν θα γίνω γιαγιά;»... τι είναι αυτά; Μπορεί να μη θέλει να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά.

Δεν θέλεις να γίνεις γιαγιά;

Πώς δεν θέλω... θέλω όμως το παιδί μου, το υπαρκτό, να είναι ευτυχισμένο, το εγγόνι μου δεν είναι εν ζωή, είναι κάτι υποθετικό και δεν με αφορά καθόλου. Τη συμβουλεύω, αν θέλει μόνο, δεν μένουμε μαζί, έχει φύγει από τα 18 της. «Μαμά, θέλω να ζήσω μόνη μου...», «να φύγεις παιδί μου», πήγα, της έφτιαξα το σπιτάκι της, μια χαρά. Τι είναι αυτό το κολλητιλίκι του 90% των Ελλήνων, που δεν έχει ακόμα απογαλακτιστεί; Είναι δυνατόν στο βυζί της μάνας κολλημένοι όλοι, αρσενικά-θηλυκά;

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved