Έλληνας καλλιτέχνης δήλωσε: «Να κρατήσω λεφτά για μένα; Τι να τα κάνω; Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες»
G-Secrets

Έλληνας καλλιτέχνης δήλωσε: «Να κρατήσω λεφτά για μένα; Τι να τα κάνω; Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Έζησε μεγάλη δόξα και επιτυχίες αλλά σήμερα περνάει οικονομικές δυσκολίες αλλά δεν τον πτοούν.

Ο Δήμος Μυλωνάς σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και τη διαμονή του στο σπίτι του ηθοποιού το τελευταίο διάστημα.

Σε μια τελευταία σον τηλεοπτική συνέντευξη, είπες ότι αποφάσισες να παντρευτείς. Γιατί δεν το είχες κάνει μέχρι τώρα; Πώς και δεν έφτιαξες τη ζωή σου;

Προσπάθησα δυο φορές, αλλά ανεπιτυχώς. Η πρώτη ήταν μια μελαχρινή, δεν την θυμάμαι. Παντρευτήκαμε στον Άγιο Δημήτριο, στο Ψυχικό και ήρθε η Αλίκη και έλεγε «Γούρι, γούρι». Έβρεχε καταρρακτωδώς. Ένα χρόνο μετά παίζαμε στη «Φιλουμένα» και την ρώτησα γιατί το έλεγε αυτό. Μου απάντησε «Γιατί χώρισες». Είμαι η επίτιμη των επιλογών γυναικών από έναν άντρα.

Ήσουν πάντα τόσο ώριμος, τόσο κατασταλαγμένος για να φτάσεις εδώ;

Το είπα πριν 25 χρόνια. «Αγαπάω, εκεί που καταλαβαίνομαι». Και το λέω για τους κύκλους μου αυτό, που ερχόταν κοντά μου για να δουν πώς είναι η αρκούδα κι αρκετοί την πήγανε και βόλτα την αρκούδα να την δείξουν. Πολλές σχέσεις μου το έκαναν. Κι αρκετοί μάνατζερ. Το έζησα. Τι να τα κάνω τα λεφτά; Το παιδί μου, 26 χρονών, μεγάλωσε σαν πρίγκιπας. Να κρατήσω λεφτά για μένα; Τι να τα κάνω; Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.

Όπως λέει και ο Βιντιάδης «Μην άγχεστε,όλοι θα πεθάνετε».

Άρα θα το επιδιώξεις και τρίτη φορά τον γάμο ή ήταν απλά μια δήλωση;

Θα ήθελα να μη γηροκομηθώ μόνος, αλλά δεν θα παντρευτώ γι' αυτό τον λόγο. θα παντρευτώ για να γίνει το σόου όπως πρέπει να γίνει. Είναι ένα σόου, μια παράσταση και πρέπει να την κάνεις κανονικά. Όχι όπως την δεύτερη που έχω και τον γιο μου που παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο παρουσία των γονιών μας. Αυτό δεν είναι τίποτα. Δεν είναι απλά μια δήλωση.

Ασχολήθηκαν πολύ με την διαμονή σου στο σπίτι του ηθοποιού και δεν ξέρω γιατί...

Είναι ένα μεγάλο έργο και δεν πας εκεί επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να μείνεις κάπου αλλού. Βοηθάει και τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα σε κάποιες περιόδους της ζωής τους όπως τον Μπάρκουλη. Τον Μαρίνο, τον Καλογερόπουλο, πολλούς.

Γιατί σχολιάστηκε τόσο πολύ;

Δεν ξέρω. Ρώτα τους. Από άγνοια σχολιάστηκε. Νομίζουν ότι το σπίτι του ηθοποιού είναι ένα παράπηγμα. Πήγα σε μια πανσιόν πολυτελείας, με το δωμάτιο μου ,το πολυτελές μπάνιο μου, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο, δυο ρούτερ για ίντερνετ και με το νερό και το ρεύμα πληρωμένα. Ποιος δεν θα πήγαινε; Γυρίζοντας από τη Μήλο η Άννα Φόνσου μου πρότεινε να μείνω εκεί, αντί να ψάχνω να βρω σπίτι.

Ετοιμάζεις κάποια τραγούδια για κάποιους τραγουδιστές;

Για τον Αντύπα. θα σου πω τον τίτλο του νέου σουξέ του και είναι αποκλειστικότητα σε σένα Άννα, «Έμφραγμα» θα λέγεται. Είναι νομίζω το στάτους της εποχής. Ο Αντύπας θα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο μου. Το δήλωσε.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved