«Οι ξαφνικοί έρωτες δεν κρατάνε, είναι επιφανειακοί, ενώ η σταθερότητα είναι ενδοφλέβια»
G-Secrets

«Οι ξαφνικοί έρωτες δεν κρατάνε, είναι επιφανειακοί, ενώ η σταθερότητα είναι ενδοφλέβια»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Ηλίας Φιλίππου μίλησε για την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή.

Φιλίππου-Παπαδόπουλος, συνταγή επιτυχίας. Πολλοί ονειρεύονται αυτό το δίδυμο..

Αυτή τη συνταγή την έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές φορές. Σε πρώτη φάση το μεγάλο μπαμ το κάνει ο Κουρκούλης. Συστηθήκαμε το 1995 χωρίς ακόμη να ξέρει τι θέλει να κάνει τον πίστεψα πάρα πολύ. Είχε πολλή φλόγα, πολλή θέληση, πολλή τρέλα και πολύ καλή φωνή. Ένα λαϊκό παιδί με πολλή χιούμορ. Ήταν το πρώτο επιχείρημα μας!

Πάολα; Γίνεται το μπαμ με εσάς;

Ως γυναίκα η Πάολα ήταν μία αμφισβητούμενη προσωπικότητα τραγουδιστική, δεν τον ξέρω τον λόγο δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Η Πάολα είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια, αυτό που κάνει στην πίστα είναι μοναδικό, είναι ένα μωρό. Εγώ αυτό που εισέπραξα από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε είναι η θέληση της να κάνει πράγματα. Δεν ρίχνω ευθύνη σε άλλους συναδέλφους, είναι όπως ο γιατρός που μπορεί να μην διαγνώσει το πρόβλημα σου γιατί μπορεί να μην του το περιέγραψες και σωστά, θα πάρεις όμως και μία δεύτερη γνώμη. Ίσως εμείς να ήμασταν η δεύτερη γνώμη για την Πάολα.

Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μία γυναίκα. Ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου;

Θεωρώ πως μετά από περίπου 30 χρόνια επίσημης συμβίωσης κάτω από την ίδια στέγη το βασικότερο συστατικό είναι ο σεβασμός, μετά η αλληλοκατανόηση και οι υποχωρήσεις. Από κει και πέρα η ανανέωση της σχέσης μέσα από μικροπράγματα και από μικροχαρές. Δεν πρέπει να μαραθεί και να βαλτώσει η σχέση. Οι ξαφνικοί έρωτες δεν κρατάνε, είναι επιφανειακοί, ενώ η σταθερότητα είναι ενδοφλέβια! Μια σχέση θέλει βαθιά θεμέλια και δύναμη. Υποχωρήσεις σεβασμό και αγάπη.

Έχετε έναν μοναχογιό, όπως είστε κι εσείς μοναχοπαίδι.

Από γενιά σε γενιά ακολουθεί η οικογένεια, όλοι μοναχοπαίδια, Μοναχογιοί, και όλοι Ηλίας Φιλίππου του Λουκά ή Λουκάς Φιλίππου του Ηλία.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved