«Αναστέναξε» η Μύκονος με την ultra sexy εμφάνισή της με μαγιό! (exclusive photos)
G-Sexy

«Αναστέναξε» η Μύκονος με την ultra sexy εμφάνισή της με μαγιό! (exclusive photos)

Η Μύκονος κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική της και όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz, το ένα μετά το άλλο, εμφανίζονται στις παραλίες του νησιού και προκαλούν... εγκεφαλικά! 

Αυτή τη φορά σειρά είχε ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που γνωρίσαμε από ριάλιτι παιχνίδι στο οποίο μάλιστα εκείνη άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σέξι, σαγηνευτική και με αυτοπεποίθηση η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στην παραλία του Ορνού και έγινε αντικείμενο συζήτησης για την ultra εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Διαθέτοντας αναλογίες μοντέλου και γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να ποζάρει η εν λόγω καλλονή έκανε όλα τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων αλλά και όσων απολάμβαναν το γεύμα τους ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο Pasaji που βρίσκεται πάνω στο κύμα, να καρφωθούν πάνω της.

Εκείνη όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά έδειξε να απολαμβάνει τα βλέμματα θαυμασμού που είχαν συγκεντρωθεί πάνω της. Άλλωστε, έχει συνηθίσει πλέον να προκαλεί θαυμασμό με τις δημόσιες εμφανίσεις της αφού πρόκειται για μία από τις πιο stylish προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved