Καυτά σορτσάκια, αποκαλυπτικά μαγιό και σέξι ατυχήματα
G-Sexy

Καυτά σορτσάκια, αποκαλυπτικά μαγιό και σέξι ατυχήματα

Το καλοκαίρι έφτασε και πολλές αιθέριες υπάρξεις έκαναν τις σέξι εμφανίσεις τους «ανεβάζοντας» ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.

Καυτά σορτάκια και αποκαλυπτικά μαγιό αλλά και σέξι ατυχήματα σας κέντρισαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα.

Η Στέλλα Γιαμπουρά ζεστάθηκε και είπε να βάλει ένα καυτό σορτς χωρίς όμως να σκεφτεί ότι το τόσο κοντό θα έχει και τις αποκαλύψεις του. Το μοντέλο πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr με στυλ και νάζι. Δεν υπολόγισε όμως το πόσο κοντό ήταν το σορτσάκι και αποκαλύφθηκαν απόκρυφα σημεία.

Η Χρύσα Δρακάκη φορώντας brazilian μαγιό έκανε τις βουτιές της κάνοντας τους λουόμενος να παραληρούν. Μάλιστα έλυσε τα πλαϊνά κορδονάκια για να κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς να της αφήσει σημάδια.

Και όταν λέμε κοντό εννοούμε κοντό. Αφού ήθελε να βάλει μια μίνι φούστα είπε να το κάνει σωστά η Μαρία Καρλάκη. Επέλεξε να φορέσει μια σούπερ κοντή φούστα, η οποία δεν άφηνε πολλά στην φαντασία του αντρικού πληθυσμού και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Στις παραλίες της Ταϊλάνδη έκανε τις βουτιές της η Κάτια Νικολαΐδου με σέξι μαγιό αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Ένα σέξι ατύχημα είχε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που βγήκε να διασκεδάσει. Όταν πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μας δεν πρόσεξε και φάνηκε το εσώρουχό της! Πόζαρε καμαρωτή καμαρωτή με ένα τεράστιο χαμόγελο, αλλά δεν κατάλαβε ότι φαίνονταν το κόκκινο σουτιέν της!

Και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε..Αναμένονται πολλές σέξι παρουσίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved