Η σέξι μαμά, το ατύχημα που θύμισε Μενεγάκη και η topless Βάνα Μπάρμπα!
G-Sexy

Η σέξι μαμά, το ατύχημα που θύμισε Μενεγάκη και η topless Βάνα Μπάρμπα!

Η θερμοκρασία μπορεί να έπεσε όμως οι σέξι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών της σόουμπιζ έκαναν το θερμόμετρο να χτυπήσει «κόκκινο» ξανά!

Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να είναι μαμά αλλά ίσως είναι η πιο σέξι μαμά της σόουμπιζ. Οι κοιλιακοί της «κόβουν την ανάσα» και για μια ακόμα φορά είχαμε τη χαρά να τους απολαύσουμε σε βουτιές που έκανε στην πισίνα του ξενοδοχείουόπου μένει στη Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της στην πόλη.

Ένα μικρό ατυχηματάκι ήταν αρκετό για να δούμε τα απόκρυφα σημεία του σώματος της Paula LaBaredas. Βγαίνοντας από την πισίνα γλίστρησε το κάτω μέρος του μαγιό της κάνοντας τις αποκαλύψεις παρόμοιες με εκείνες που είχαμε δει με την Ελένη Μενεγάκη. Γι’αυτό σφίξτε καλά τα μαγιό σας.

Ένα άλλο σέξι κορίτσι η Ιρένε Τρόστ έβαλε το μικροσκοπικό της μαγιό αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και πόζαρε με τσαχπινιά στο φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr. Αχ, βρε Ιρένε λυπήσου μας με αυτές σου τις πόζες.

Και όταν μιλάμε για σέξι δεν θα μπορούσε να λείπει το απόλυτο sex symbol η Βάνα Μπάρμπα που απαθανατίστηκε να κάνει topless ηλιοθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου που κάνει διακοπές στη Ρόδο. Ω, ρε Βάνα μου!

Και κλείνουμε με τις σέξι παρουσίες που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον την περασμένη εβδομάδα με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η ξανθιά καλλονή έβαλε ένα τόσα δα μικροσκοπικό μπικίνι και πόζαρε «ανεβάζοντας» τις φωτογραφίες στη προσωπική της σελίδα στο facebook από τις διακοπές της στη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved