Το καυτό κορμί Ελληνίδας τραγουδίστριας, η Κατερίνα Κανονίδου σήμερα και  το hot σορτς της Πάολα
G-Sexy

Το καυτό κορμί Ελληνίδας τραγουδίστριας, η Κατερίνα Κανονίδου σήμερα και το hot σορτς της Πάολα

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και η θεματολογία ήταν πλούσια. Φυσικά, οι sexy παρουσίες είχαν την τιμητική τους για άλλη μια φορά.

Σας παρουσιάζουμε τα πέντε θέματα της εβδομάδας που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Έχει κορμί "λαμπάδα"! Έχει ίσως ένα από από τα πιο καλογυμνασμένα και αξιοζήλευτα σώματα στην ελληνική showbiz! Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που μαγνητίζει τα βλέμματα με την sexy εμφάνισή της στην πίστα.
Αναμφισβήτητα η Κατερίνα Κανονίδου είναι από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τις ελληνικές πασαρέλες κατά τη δεκαετία του '90. Πώς είναι σήμερα; Μετά τη λαμπερή βραδιά του Madwalk, η Πάολα η οποία ήταν σε "τρελά" κέφια, διασκέδασε με την ψυχή της σε νυχτερινό μαγαζί! Έβγαλε το εντυπωσιακό κατάλευκο φόρεμα, που φρούσε στο event και ντύθηκε απλά αλλά σέξι! Πριν λίγες μέρες πόσταρε στο twitter της φωτογραφία, που μας έδειχνε πώς έχει χάσει αρκετά κιλά! Τώρα η Kesha «ανέβασε» ολόγυμνη φωτογραφία της!
Τέλος, μια συμμετέχουσα σε ριάλιτι έκανε μια δημόσια εμφάνιση και τα... «μαγαζιά ήταν ανοιχτά»! Ο λόγος για την Frankie Essex, η οποία συμμετέχει στο reality «ΤΟWIE» έδωσε το παρόν σε εκδήλωση για να προωθήσει τη νέα της σειρά για τη φροντίδα των μαλλιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved