Ο ομογενής στρίπερ και η… πίστη του στον Θεό
G-Sexy

Ο ομογενής στρίπερ και η… πίστη του στον Θεό

Με το κορμί του αναστατώνει τις γυναίκες. Ξέρει πώς να χορεύει και να τις ξεσηκώνει. Είναι δεινός χορευτής, ξέρει να λικνίζεται και έχει αυτό το… «κάτι» που τον έχει κάνει έναν από τους πιο γνωστούς στρίπερς.

Και όχι μόνο αυτά. Είναι Έλληνας, ζει στην Μελβούρνη και το όνομά του είναι Pistol Pete. Κάθε βράδυ λικνίζει το κορμί του και αρνείται κατηγορηματικά να δουλέψει ως αργά τα σαββατόβραδα γιατί κάθε Κυριακή πρωί… εκκλησιάζεται! Αυτός είναι ο βασικός όρος σε κάθε συμβόλαιο εμφάνισής του.

«Είμαι ο πρώτος Αυστραλιανός που έχω καταφέρει να κάνω καριέρα και στο εξωτερικό σε λιγότερο από ένα χρόνο στη δουλειά», δηλώνει στην Espresso ο πρώην λογιστής που έχασε τη δουλειά του το 2008 εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

«Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν επειδή ήθελα να φερθώ με τρυφερότητα στις υπέρβαρες γυναίκες που πηγαίνουν σε τέτοια κλαμπ και οι στρίπερ τις αγνοούν» συνεχίζει.

Παρά την προκλητική φύση της δουλειάς του, οι γονείς του είναι υποστηρικτικοί. Όπως αποκαλύπτει, όταν μαθαίνει μια νέα χορογραφία λέει στη μητέρα του -που δεν μιλάει καλά αγγλικά- να μαζέψει τις φίλες της στο σαλόνι για να δει αντιδράσεις. Όσο για τον πατέρα του, τις μέρες που έχει πάρα πολλά ραντεβού είναι αυτός που τον μεταφέρει. «Ο πατέρας μού λέει: “Γιε μου, δεν δολοφονείς κανέναν, δεν πηγαίνεις με τη γυναίκα κανενός, δεν εκπορνεύεσαι, διατηρείς την ηθική σου. Οπότε προχώρα και φρόντισε να είσαι ο καλύτερος και να διασκεδάζεις”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved