Η φωτογραφία που ανέβασε η Σταμάτη στα social media, η Τάνια Μπούρα με μαγιό, η σέξι Καραβάτου και η γυμνόστηθη φωτό της τραγουδίστριας
G-Sexy

Η φωτογραφία που ανέβασε η Σταμάτη στα social media, η Τάνια Μπούρα με μαγιό, η σέξι Καραβάτου και η γυμνόστηθη φωτό της τραγουδίστριας

Οι σέξι παρουσίες της showbiz για άλλη μια φορά αναστάτωσαν τον αντιρκό πληθυσμό.

Οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο τράβηξαν τα βλέμματα και όχι άδικα. Ποια θέματα είναι αυτά που σας έκαναν εντύπωση;

Είναι 53 χρονών και δεν της φαίνεται. Έχει τον τρόπο να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα. Σε κάθε της εμφάνιση δεν περνάει απαρατήρητη. Ο λόγος για την... Rita Rusic που οι φωτογράφοι την «συνέλαβαν» μόνη χωρίς τον αγαπημένο και κατά 13 χρόνια μικρότερό της Riccardo.

Η φετινή χρονιά ήταν της απελευθέρωσης για την Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, αυτό φάνηκε και από την φωτογραφία που ανέβασε στα social media με μπικίνι και προκάλεσε ταραχή.

Αυτό δεν ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις. Η Nicki Minaj τρέλανε το twitter με την φωτογραφία που ανέβασε και δείχνει το στήθος της.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ανανεωμένη και φαίνεται. Η παρουσιάστρια με μπικίνι στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε στην Σαντορίνη δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί να χάθηκε από την τηλεόραση η Τάρια Μπούρα, που για χρόνια ήταν στον "Καφέ με την Ελένη" και παρουσίαζε την στήλη της μόδας, όμως δεν άλλαξε και πολύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved