Η καυτή πόζα της Αραβανή, η γυμνή Rihanna  σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και η σέξι μαμά Κατερίνα Λάσπα!
G-Sexy

Η καυτή πόζα της Αραβανή, η γυμνή Rihanna σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και η σέξι μαμά Κατερίνα Λάσπα!

Τι κι αν φύσηξε βοριαδάκι αυτήν την εβδομάδα, τα εγχώρια και μη κορίτσια με τις σέξι εμφανίσεις τους και τις προκλητικές τους πόζες κράτησαν τις θερμοκρασίες στα ύψη!

Εσείς μας ζητήσατε τα καλύτερα και πιο «καυτά» θέματα της εβδομάδας κι εμείς σας τα ξαναπαρουσιάζουμε! Προβάδισμα είχε αυτήν την εβδομάδα η Νικολέττα Ράλλη και η Ευαγγελία Αραβανή. Το φορεματάκι της Ευαγγελίας Αραβανή ανέβηκε λιγάκι με αποτέλεσμα να φανεί η πίσω όψη της.
Σκυτάλη παίρνει για ακόμη μια φορά η Rihanna! Τι έκανε; Η Rihanna βγήκε... γυμνή στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στη Γαλλική Ριβιέρα όπου ήξερε πως από κάτω ήταν οι φωτορεπόρτερ !
Τρίτο θέμα στην λίστα με τα top sexy θέματα έρχεται η Helen Flanagan! Διαθέτει κορμί «λαμπάδα» και αναστάτωσε μια παραλία με τα πλούσια προσόντα της! Έβαλε το μαύρο σέξι μπικίνι της και πλατσούρισε στα νερά της Μαγιόρκα! Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Λάσπα! Τι και αν τα χρόνια περνάνε και έχει ήδη έχει ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι, η παρουσιάστρια διαθέτει τέλειες αναλογίες. Είναι όντως μία sexy mamma! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ την εντόπισε στη Μύκονο ,αφού και αυτό το καλοκαίρι το περνά εκεί οικογενειακώς και εντυπωσίασε τους λουόμενους του νησιού με την άψογη σιλουέτα της. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας η Heidi Klum. Το πρώην μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Θέλησε μάλιστα να πάρει ομοιόμορφο μαύρισμα, γι' αυτό το λόγο έκανε topless ηλιοθεραπεία.
Μάλιστα πόσταρε και στην προσωπική της σελίδα την εν λόγω σέξι φωτογραφία, όπου είναι ημίγυμνη και στους γραμμωμένους κοιλιακούς της είχε «ζωγραφίσει» με κοχύλια και άμμο μία χαριτωμένη φάτσα.

Μείνετε μαζί μας γιατί τα καλύτερα έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved