Η Ελληνίδα celebrity γυμνή στο instagram, η σέξι Ζέτα Δούκα στην παραλία και τα οπίσθια γνωστής τραγουδίστριας στη… φόρα!
G-Sexy

Η Ελληνίδα celebrity γυμνή στο instagram, η σέξι Ζέτα Δούκα στην παραλία και τα οπίσθια γνωστής τραγουδίστριας στη… φόρα!

Μπορεί σε μια εβδομάδα να αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο, όμως οι θερμοκρασίες παραμένουν στα ύψη και οι celebrities το διασκεδάζουν!

Εσείς επιλέξατε τα καλύτερα σέξι θέματα της εβδομάδας κι εμείς σας τα ξαναπαρουσιάζουμε! Πρώτο θέμα στην κατηγορία με τα top σέξι θέματα είναι το αποκαλυπτικό ατύχημα που είχε στη σκηνή γνωστή τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια του... «Unbreak my heart», η... Toni Braxton την ώρα που ήταν στη σκηνή, γλίστρησε κομμάτι από το φόρεμά της και το κοινό είδε τα οπίσθιά της! Η ίδια συνέχισε να τραγουδά μέχρι που κάποιος ανέβηκε στη σκηνή και της έδωσε το σακάκι του. Αμέσως μετά έρχεται η Μυρτώ Αλικάκη με... μαγιό! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε την όμορφη και καλλίγραμμη ηθοποιός να περνά ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία του Ρεθύμνου. Η ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz. Σκυτάλη παίρνει η Ζέτα Δούκα και η εμφάνιση της που προκάλεσε εγκεφαλικά! Φυσικά όλοι όσοι είδαν το Ζετάκι με το υπέροχο και σέξι κοραλλί μαγιό της, παραμίλησε αφού διαθέτει ένα από τα πιο σέξι και καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz. Τέταρτο θέμα έρχεται η Ελληνίδα celebrity που τολμά και ανεβάζει γυμνή φωτογραφία της στο instagram! Η Άρτεμις Αστεριάδη πέταξε τα ρούχα της και μπήκε στο solarium έτσι όπως την γέννησε η μαμά της. Το μοντέλο κάλυψε το στήθος της με τα χέρια της, αλλά αφήνει πολλά στην αντρική φαντασία. Τέλος, μια ακόμη σέξι παρουσία τρέλανε τους «φίλους» της, ανεβάζοντας στο instagram σέξι φωτογραφίες της! Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, που με την παρέα της βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Έκλεψε τις εντυπώσεις και με τα παιχνίδια της στην πισίνα και κατάφερε να αναστατώσει τους πάντες! Μείνετε μαζί μας γιατί τα καλύτερα... έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved