Τζένη Θεωνά: «Οι τολμηρές σκηνές ήταν τρομακτικά δύσκολο για μένα»
G-Sexy

Τζένη Θεωνά: «Οι τολμηρές σκηνές ήταν τρομακτικά δύσκολο για μένα»

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν την έχουν προδώσει άνθρωποι από τον χώρο της δουλειά της αλλά και για τις αισθησιακές σκηνές που είχε σε σειρές.

Έχεις προδοθεί από ανθρώπους του χώρου;
«Όχι. Υπάρχουν πολύ λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα άσχημα και αυτό κυρίως όταν ήμουν μικρότερη. Στη μία περίπτωση δεν κατάφερα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να θέσω κάποια όρια. Οπότε τους άφησα να αλωνίζουν. Δεν έζησα καμία παρενόχληση, προς Θεού! Όμως επαγγελματικά πέρασα δύσκολα».


Δεν σε έχουν φλερτάρει στη δουλειά;
«Και να έχει γίνει, δεν το κατάλαβα. Δεν με έχει ενοχλήσει ούτε με έχει πιέσει ποτέ κανείς. Δεν έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Δεν αφήνω πολλά περιθώρια».


Στην αρχή της καριέρας σου έκανες τολμηρές και γυμνές σκηνές. Είναι κάτι που σε έχει στιγματίσει;
«Για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Τρομακτικά δύσκολο».


Γιατί το έκανες;
«Αυτό εννοούσα παραπάνω. Ήταν κάτι για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όταν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν μπορείς να διαπραγματευτείς τα πράγματα τόσο απλά. Μπορεί να το ξανάκανα και να μη μου φαινόταν τόσο σκληρό. Το σημαντικό είναι ότι, ενώ μου ήταν δύσκολο, δεν κατάφερα να με προστατεύσω μέσα σε αυτό, αλλά ούτε και να το αποδεχτώ. Το ότι ανάγκασα τον εαυτό μου να το κάνει χωρίς να το αποδέχεται είναι το θέμα. Οπότε σαφώς και ήταν μια εμπειρία που με στιγμάτισε».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved