Μένια Μαθιουδάκη: «Δεν θα ξανάκανα γυμνή φωτογράφιση. Το έκανα κάποτε για τα χρήματα»
G-Sexy

Μένια Μαθιουδάκη: «Δεν θα ξανάκανα γυμνή φωτογράφιση. Το έκανα κάποτε για τα χρήματα»

Η Μένια Μαθιουδάκη ή η Παυλίνα της σειράς «Ρουά ματ» μίλησε σε συνέντευξή της για τις σέξι φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν.

Η αλήθεια είναι πως λίγο πριν συναντηθούμε γι' αυτή τη συνέντευξη, μπήκα στη διαδικασία να κάνω μια απλή αναζήτηση γράφοντας το όνομά σου στο Google, και οι περισσότερες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν μπροστά μου ήταν κάπως προκλητικές...

«Αυτό που είδες ήταν η Μένια από το παρελθόν. Είναι η άλλη πλευρά του εαυτού μου, που δεν υπάρχει πια. Οι άνθρωποι αλλάζουνε σιγά-σιγά, ποτέ δεν μένουμε ίδιοι. Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφήσεις που έχω κάνει, ούτε προσπαθώ να το αποφύγω. Απλώς, αυτό κάποτε ήταν η δουλειά μου. Σπούδαζα μάρκετινγκ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές στο μόντελινγκ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου».

Πόσες φορές έχεις φωτογραφηθεί για ανδρικό περιοδικό;
«Ουσιαστικά, δυο φωτογραφήσεις είχα κάνει και ήταν και οι δυο σε ανδρικό περιοδικό».

Πώς αντέδρασες όταν σου ζήτησαν να ποζάρεις προκλητικά στο φακό; Κόμπλαρες στην αρχή ή το έκανες για τα λεφτά;
«Επειδή τότε βρισκόμουν ακόμα στο ξεκίνημά μου, όπου μόνο μέσα από αυτού του είδους φωτογραφήσεις μπορούσες να προωθήσεις τη δουλειά σου για να μπορέσεις να συνεχίσεις, το έκανα. Βέβαια, τότε δεν ήμουν και ιδιαίτερα γνωστή για να πάρω όσα θα έπαιρνα αν το έκανα σήμερα, αλλά εννοείται ότι το είχα κάνει έναντι αμοιβής».


Αν σου πρότειναν σήμερα να κάνεις μια γυμνή φωτογράφηση, θα το έκανες;
«Δεν νομίζω. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο και έχω μεγαλώσει. Τώρα πια ξέρω τι είμαι και τι έχω στη ζωή μου. Όταν βρίσκεσαι σε μικρότερη ηλικία, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Προσπαθείς να ανακαλύψεις ποιος είσαι μέχρι να καταλήξεις κάπου. Το έκανα κάποτε για να βγάλω μερικά χρήματα. Από εκεί και πέρα, όμως, αποφάσισα να κάνω μια στροφή 180 μοιρών και να ακολουθήσω το όνειρό μου στην υποκριτική».


Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved